Solen skiner...

...och jag hoppas på att våren är på väg nu. Vill inte ha mer snö och mörka kvällar. Jag vill ha värme, ljusa kvällar, vår blommor, ljusa färger och fågel kvitter.

I fredags kväll så träffade jag A vi åt middag och kollade på tve. Sen gick vi ut med Nelly vid 20:30 så gick vi till Mariakyrkan för då var det Nattkyrka. Hörde på när Hadriz och hans band spelade btw så var de sjukt bra. Mer skånsk hip hop tack. Därefter så hörde lyssnade vi på en standup komiker. Han hade sina ljusa stunder men lika så sina mörka. Därefter miglade vi lite och tog en fika. En riktig trevlig stund. Hem till A igen och tittade lite till på tve och snackade.

I lördags så träffade jag min kusse M. Gick en runda på stan, blev att vi gick in om Hemmakväll och hyrde SAW 6. Den är riktigt riktigt bra. Och jag blir inte förvånad om det kommer en 7:a med, då den slutar på ett sådant sätt. Därefter gick jag och handlade lite och M in på Espresso House och handlade latte/frapino till oss. Väl hemma började vi se på SAW 5 (då M inte har sett den innan) och därefter 6. På kvällen åt jag mat framför Melodifestivlan och därefter blev det en film så visades på kanal 5.




I dag söndag håller jag på att tvätta. Har även sökt lite jobb. Fixat med papper, vattnat blommorna och gått ut med soporna. Ska snart dammsuga och i kväll blir det film och matlaggning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0