Då har jag sett den...

...det blev i går på smygpremieren som jag såg SEX AND THE CITY 2 i Malmö. Det bjöds först på alkohol fri cider (tror jag) Men självklart så skulle det ju likan cosmopolitan plus att vi fick sushi och klubbor. Sen när vi kom in i bio salogen så fick vi vars en goodiebag i den låg det 3 parfymprover, 100g Geshia, en påse Maltesers, en prov på nattkräm Oliv, ett läppglans, 0,15l coca-cola lighit med designad utsida på burken av J. Blacik, skoskavsplåster, body botter, en tidning, 10% klockor och två andra tidningar.
Filmen var så jÄvla bra bättre än ettan. Ettan är mer en drama film och tvåan är mer en komedi, har inte skrattat så mycket som jag gjorde i går (varken till serien eller första filmen). Filmen varade i 2 timmar och 27 minuter men det märktes inte, då tiden gick såå fort. Ville aldrig att det skulle ta slut och kollade aldrig på klockan en ända gång. Filmen slutade självklart bra men också så att det kan komma en trea (Och självklart hoppas jag på det).


Lundakarnevalen is the shit!

Ja då har fyra härliga år gått sen sist. Vilket innebär att 2010 är året då LUNDAKARNeVALEN går av sabelen igen. Det började i torsdags och slutar i dag söndag. Under lördagen är det karneval tåget lika så i dag men dock går tåget baklänges (de börjar baklänges).
    

Så i går runt 11:30 körde jag och A in till Lund. Ställde oss mitt emot Stortorget efter att vi hade varit och handlat lite fika. Där fick vi dock så lite mer än en timme innan tåget nådde oss (vi stod mot slutet av tåget). Men det var värt den väntan. Hela 17 lastbilar och väldigt mycket folk som gick mellan. Fy fan vad kul vi hade. När det var slut gick jag på toa och A shoppade lite. Sen gick vi till den stoooora godisbutiken och därefter åt vi mat. Väl hemma igen så började vi titta på en film men vi behövde vila en stund innan vi såg slutet. Tack för en underbar dag med dig i 25 C varma Lund.

I dag håller jag på att tvätta ska även dammsuga lite och byta lakan. Innan jag gör något annat.

 


43 kilo...

...lättare och en mycket stolt tjej. Fan vad bra jag är i bland!

Än så länge så har det varit riktigt fint väder i lilla Ystad. I måndags så fick jag massage av min underbart duktiga granne. Sen på kvällen tittade jag på film med M.
I tisdags så solade jag i Norrepromenaden med M i drygt 4 timamr så jag har fått en hel del färg och det är sjukt nice. Sen efter det var vi ute och gick en timme.
I onsdags så sov jag lite väl länger men var ute och gick en timme, därefter hem om och gjorde mig i ordning. För att sedan köra till Willys invigning av den nya butiken. Sjukt mycket folk men vi lyckades komma in sen ut på mindre än en timme. Handlade lite saker och på vägen ut fick vi en goodiebag =) Hyrde två skräckfilmer på vägen hem.
I dag har jag ringt några samtal och varit på ett möte (mycket givande). Därefter gick jag en runda på stan för att bla lämna tillbaka filmerna. Cyklade sedan hem till mamma och A för att prata lite. Cyklade sedan en runda för det var riktigt fint och skönt väder.

8 månader sen...

...som jag genom gick min magsäcksoperation. Sattan vad tiden går fort när man bla har roligt. Inte visste jag då att jag skulle må så här bra, gått ner så mycket och att det är det bästa som jag har gjort hittintills. Oki det är även ett av mina största beslut som jag än så länge har tagit. Men det har varit värt varenda liten sak.

I går (lördags) så träffade jag Myggan, vi var inne på Guldfynd för att hämta hem hennes Morsdags present till sig själv. Men den var visst inte färdig fast attd e hade sagt det veckan innan. Väldigt dålig service så det ska jag lägga på minnet. Vi gick sedan in på Lindex och då anslöt sig Dillan också till oss. Efter det gick vi och tog en fika/lunch på vårat stam hack nämligen espresso House och där satt vi i minst två timmar innan Dillan skulle till sin frisör. Jag och Myggan satt kvar ett tag sen gick vi vidare till Åhlens. Därefter skildes vi åt.

I dag (söndag) har jag tvättat, dammsugit/torkat golven, slängt sopor/papper och bytat till rena lakan i sängen. Därefter så gjorde jag mig i ordning och cyklade upp om till mamma/A för att lämna hennes present som hon fick av Karro via pappa då hon fortfarande är i Thailand. Därefter cyklade jag en runda och så var jag och handlade på Coop bla ett nytt choklad från Marabou Premium (som är deras mörka choklad) så det är ett 70% med smak av cocoa lemon. Tyvärr hittade jag ingen bild på cocoa lemon så det får bli orginal. Kan i alla fall varmt rekomendera chokladet. Är igen älskare av mörkchoklad men detta smakar verkligen inte det och citronen får ett litet sött inslag i chokladen.  


Pappa pepparkaka

För en vecka sedan så kom äntligen pappa hem från Thailand, han har varit där i drygt två veckor för att hälsa på min syster. Var så kul att få se han igen men också för att få höra allt de gjort men också för att få se alla bilderna han har tagit. Karro hade köpte en stor ljusrosa Chanel sjal till mig i julklapp som jag fick (några månader försent). Sen fick jag ett guld/svart Buddha halsband av pappa som munkar har välsignat.

Har inte gjort så mycket annat sen sist. Träffat några vänner, gjort vid mina nails och kollat på några nya filmer som kommit ut.

I dag träffade jag A nere på stan. Det var riktigt trevligt för det var ju ett tag sedan sist.

RSS 2.0