Snart 1 maj igen!

Har haft lite möten inbokade. Och nu blir det jobb i sommar det gynnar verkligen.
Har träffat mina underbara vänner sen sist. Inhandlat lite presenter till folk som fyller år snart. Har också köpt ett par demin shorts till mig. Jag är riktigt nöjd med dom. De ska användas väl i sommar.

Sen var jag och Denice nere vid Marinan och både badade och solade i tisdags. Det var lite kallt men dock värt det och riktigt skönt när du kom upp igen.

Mini konstrunda!

Mamma och A är borte över påsken så jag är kattvakt. Men det gillas både av mig och av katterna. Mycket mys!
Kom hitt i torsdags och åker hem i morgon.

I trosdags kväll kom A hitt. I går fredag träffade jag S hela för och eftermiddagen, riktigt kul då det var ett bra tag sedan sist. På kvällen gjorde jag inte så mycket.
I dag gick jag upp lite senare än vanligt och tog en lång frukost. Gjorde mig sedan i ordning för att cykla ut till Ystads Saltsjöbad för att titta på Carolina Gynning och Agneta Gynnigs konst. Det var riktigt grymt! Säger bara: -JAG VILL HA! Cyklade sedan tillbaka in till stan för att dricka en capputino i solen =) Nu i kväll får vi se vad som händer.

Peace out

GLAD PÅSK!


Nu börjar det hända saker...

...jag har nog en l på gång och det känns så j*vla bra! Får reda mer om det i morgon tror jag då jag ska på ett möte.

Jag har "skackat" av mig två personer som inte kan respektera mig eller mina beslut. Därför känner jag inte att de är värda min vänskap, ger hellre det till någon som förtjänar det bättre.

Har också sedan sist varit med Vannika på bla IKEA för att hon skulle köpa lite nya möbler till sin nya lägenhet som hon håller på att renovera. Hon har också färgat mitt hår en dag. P har klippt mig och fixat mina nagler är mycket nöjd.

Kortfattat är det ungefär vad som har hänt sen sist.


RSS 2.0