Känner strålarna!

I tisdags hade jag möte med min chef på Willy:s och med min jobbcoch och jag har fått FÖRLÄNGT ttom vecka 31 sen ska vi ha möte igen och till 99,9% så kommer jag får förlängt då med. Känns jättebra, är så glad! Fick massa beröm av honom som jag inte hört då jag inte är vann att få komplimanger.  Trvis fortfarande jättebra både med uppgifterna och med mina kollegor. Där finns en heting A. Onsdags jobbade jag som vanligt och i torsdags började jag tidigare för sen skulle jag till Dr, behövde egentligen inte gå ditt men kännde att jag ville prata om hur det är nu. Så det gick jättebra. I fredags började jag lite tidigare med då det var MIDSOMMAR! Sjukt mycket folk som var och handlade (trodde inte alla skulle handla samma dag som Midsommar var) men thi fick jag. Efter att jag slutat handlade jag sen ner på EH med M för en fika. Sen cyklade vi en runda och sen hem till mig för god middag och en film. I lördags så sov jag länge och på eftermiddagen cyklade jag ut till Fritidsbaren för deras goda winerbröd. på kvällen kollade jag en film med H och lite till.
I går så hade jag min tvätt/städ dag och i går var det på morgonen. När jag var klar gjorde jag mig i ordning för att sen ta tåget till Malmö för att träffa underbara Roos. Träffade henne vid 16:30 på salogen där hon jobbar, Hon klippte mina toppar och gjorde sedan en inbackad fläta som fortfarande är på plats. (och hoppas att den håller tills i morgon med. Har sprayat en tredje gång). När hon slutat gick vi till Cafè Ceder och åt en så j*vla god kycklingsallad med nybakt bröd och taziki. Servitrisen visade sig vara en underbar tjej som jag jobbat med för ca: 4 år sedan. Efter maten gick vi hem till Roos (så fin lägenhet du har) för att dimpa av hennes saker för att sedan gå ut till Västra Hamnen för att sippa på en latte. Där satt vi tills solnedgången nästan hade gått ner och sen bar det av till Y-towen igen.
I dag har jag vägt mig IGEN och det är MINUS 45 KILO nu. Så jävla nöjd med mig själv. Har jobbat, handlat och varit på stranden 1,5 timme och solat + badat. Väl hemma har jag lagta mat ätit mat duchat och nu sitter jag här.


Veckan som gott!

Var ju ett tag sedan jag skrev här sist. Så jag tänkte komma med en liten uppdatering.

I veckan som har gott har jag passat en av mina vänners katt som heter Ophelia. Var rikitgt mysigt att ha ett sällskap. Jag har jobbat och träffat några vänner. I lördags så var jag på 5 års kalas under dagen och på kvällen kollade jag på bröllopet. Så vackert det var. Viktora hade en jättefin klänning på sig (hade lätt kunnat tänka mig ha en liknande). Jag blev rörd flera gånger.
I söndags så tvättade och städade hag på morgonen. På eftermiddagen kom Carro hitt över en fika och massa snack innan hon hämtade hem Ophelia. Därefter så träffade jag D.
I dag har jag jobbat och efter det så träffade jag D på hennes rast över en liten pratstund.

Händer saker!

Jag trivs fortfarande jättebra på Willy:s och kollegerna är riktigt trevliga. Känns så skönt att ha något att göra och verkligen ha något att se fram emot. Så nu har jag fått två förlångt (då det är ganska "stort" beslut att ta om jag ska få en praktik/arbetsträningsplats) så vill dom göra så. Jag håller tummarna för jag tycker vewrkligen det är jättekul och allt känns så bra.

I dag kom en gammal kompis hem till mig för jag ska passa hennes katt i 1,5 vecka ungefär medans hon och hennes sambo ska åka bort. Ska bli kul/trevlig med lite sällskap ett tag fram över. Men är dock inte van att ha katt som "pratar" hela tiden så jag blir lite små chockad då och då.

I morgon börjar jag en timme tidigare än vanligt och slutar då helt klart en timme tidigare än vanligt. För jag behöver bland annat ta blodprov igen ( i med jag genomgott en operation för ett tag sedan), men ska också fixka lite med pappaer och ringa några samtal. Sen efter jobbet ska jag snabbt hem och göra mig i ordning för sen ska jag ta tåget till Malmö och träffa två underbara vänner till mig. Var jättelänge sedan vi sågs så det ska bli jättekul att ses igen.

Denna veckan kommer skattepengarna och det ska bli riktigt nice. Hoppas verkligen att jag kommer få dom denna veckan då jag behöver dom och det är en hel del casch som väntas plinga in. (Har dock inte fått dom än, men jag håller mina tummar sten hårt). Har beställt lite kläder från H&M som redan har kommit men har inte hämtat dom än.

I första veckan av augusti åker jag till Stockholm för att träffa en underbar hottie. Vi ska ha så j*vla kul och jag bara längtar efter min kärra vän att det gär ont. Var svin länge sedan vi sågs. Vi har inte kunnat ses de senaste gångerna hon varit hemm och hälsat på hennes föräldrar. Jag sska då passa på att göra den nya tränden från USA (bland kändisarna) som bara har kommt till två ställen i Stockholm som jag känner till än så länge. Det är MINX (en nya metod som man gör på sina tå-eller fingernagler). Man kan få vilken färg eller metallikfärg som helst även lägga på någon bild, tar inte alls lång tid och det håller mellan 1-4 veckor. Det är typ en foli som man lägger/smälter på din nagel. Men du måste gå till en nageltecknolåg för att gör det. Men du kan ta bort det själv. Man lägger det på din riktiga nagel eller på din nagle som du redan har ackryl, gelè eller annat på. Det är sjukt snyggt och ett måste att TESTA om man heter Jossegolddigger. Så jag ska både testa på mina tånagler och givietvis på mina fingernagler. På mina tår kommer jag lägga direkt på min egen nagel (hörde av hon som jag bokade tid av att det håller länges så tack för det) och på mina fingrar har jag redan ackrylnagler så jag kommer lägga det ovanpå. Tror det kommer bli snyggast. Kommer ha en färg på tårna och en annan på fringrarna. men de passar sjukt bra i hopa. De är två metaller och jag har redan sett de på olika människor coh tycker de är snyggast att ha då de andra frägerna kan man få ändå med hjälp av lack elelr annat. Har alltid önskat att dessa färger/metaller som jag ska ha finns i lack men det kan man verkligen inte göra.

Trivs som fisken i vattnet!

I måndags så började jag min arbetsträning på Willy:s och jag trivs riktigt bra fast att det bara ha gått tre dagar. Hade det varit för några år sedan hade jag verkligen inte gillat läget men NU gör jag det. Jobbar där måndag till fredag 12:00-16:00 (halvtid) men det känns riktigt bra. 
 
När jag hade slutat i måndags så handlade jag lite innan jag cyklade hem med varorna. Efter det tog jag en fika på Espresso House (tyckte jag hade gjort mig förtjänt av det). Åt middag och tittade först på Top Model och sen kollade jag på en film. I går så mötte M upp mig efter att jag slutat så cyklade vi och fika och snackade en massa. Var egentligen helt slut i huvudet men orkade både laga mat och titta på tv:e när jag kommit hem.
Efter jobbet i dag så cyklade jag en liten runda i det fina vädret och satte mig i solen på en parkbänk en stund. Är små trött men det blir kanske en film i kväll.

RSS 2.0