Hemma igen!

Måndags till onsdags jobbade jag som vanligt (i förra veckan). Efter jobbet på onsdagen så körde jag in om till mamma och pratade med henne. Klockan 17:00 träffade jag kusin M på Espresso House så vi tog en fika/kvällsmat där. Därefter gick vi in om Hemmakväll för jag skulle lämna tillbaka en film som jag lånat och sen gick vi hem till mig och kollade på en skräckfilm. Jag görjade ju min semester på kvällen därför vi kunde mysa till det ;) Innan hon gick hem så hjälpte hon mig att töja mitt ena hål i örat. Så nu är det 3 mm som jag vill ha det. Tack för hjälpen M!

Så i torsdags gick jag upp 07:00 för att tvätta fram till 11:00. Passa även på att dammsuga och slänga soporna. Packade väskan till Tylösand, duschade och cyklade och handlade innan jag åt middag med D från thai. Vi gick in om Hemmakväll och köpte godis med. Vi tittade lite på en sjukt rolig film som jag glömmt namnet på nu.
Klockan 18:00 typ ringer P och säger att hon är på väg, så jag cyklar in om EH och löpter latte till oss. Sen hem och hämta all min packning/mat, sen bär det av till Tylösand. Väl framme packar vi upp, snackar, fikar (med godis, nötter, gifflar och cokies) sammtidigt som vi dricker vin =) Hade så mysigt!

Vacknar vid 09:30 på fredag men ligger kvar i sängen lite. Gör sedan frukost på sängen till oss. Gör oss i ordning och åker in till Halmstad. Vi ser Björn Hellberg signera sin nya bok på en av bok affärerna. Vi går till Indiska där fyndar jag en tunika för endast 64,50 och en duk. Tar en lunch på Espresso House (och av alla Espresso House jag varit på i Sverige så är detta lätt det mysigast och med den bästa uteserveringen). Vi går till Hemmakväll, bokia, systemet och Östrasbröd. Innan vi åker till Flygrakan för att handla middag på WiLLY:S och ta en titta på Skopunkten och Elgiganten. Väl tillbaka till stugan går vi en runda och sen lagar vi en underbar middag. Efter diskningen tittar vi på tve, snackar och dricker drinkar och äter lite godis innan vi somnar vid 23:30.

Lördagen vacknar vi runt 11:45 =p äter frukost och går sedan och badar. Kollan har sedan slagit för eftermiddagsmat. Vi gör oss sedan i ordning och packar då det inte är så bra väder. Kör i från stugan för detta året runt 16:00 in om EH och köper med oss en latte som färdkost. Sen bär det av till Malmöfestivalen. Där kollar vi lite på E M D, äter grillspett till middag. Jag köper canderade cashewnötter och en cool lego ring. Jag köper spanskavåfflor till efterätt och P glass. Hemma igen runt 22-23, dax och packa upp och lägga sig.

I går var i Surbrundsparken där Antikrundan spelades in för jag ville veta mer om ett smycka som jag har.

I dag har jag varit på ett möte och det gick bra. Sen har jag bara tagit det lungt.


Drar till Tylösand!

Ja då har man/jag en välförtjänt mini smester att se fram emot. Är ledig i morgon och till och med måndag. Så jag och P åker till Tylösand i morgon och kommer hem någon gång under söndagen. Ska bli riktigt skönt att få komma bort ett tag. Bara ta det lungt och kanske inget alls. Det är 20 grader i vattnet så jag lär ju bada i alla fall, plus att vi kommer gå en hel del promenader för det finns många smultron ställe som jag vill vissa.

Sen sist har det inte hänt så jättemycket. Eller kanske lite.

* Jag har gått ner 50 kilo, så det gynnar.
* Jag har fått förlängt på WiLLY:S (tre månader till) känns sjukt bra
* Träffat mina vänner, familj och lite släktingar
* Färgat håret
* Skickat ut inbjudningar. Plus att jag har gjort andra vardagliga saker

Vart tog sommaren i vägen?

Ja, då är det mindre än frm månader till julafton. Och vart fan tog sommaren vägen? Inte konstigt att man gör en sådan räkning i huvudet 8fast man inte vill) då vädret blir sämre för varje dag som går. Visst att det är skönt när det blåser LITE men det behöver inte vara muligt för det. Jag vill ha tillbaka sommaren nu, för jag ska vara ledig lite i vecka 33 och då bär det av till Tylösand.

Sen sist så har jag jobbat och träffat några av mina vänner.
I lördags bla. Då gjorde jag först mina ärenden. Runt 13:00 så kom A över till mig. Vi snackade en heldel och hon hjälpte mig att färga mitt hår. Så hejdå utväxt. Tack så jättemycket för hjälpen det blev riktigt bra.
Därefter så träffade jag R och hennes pojkvän, riktigt kul att se dig då vi inte setts sen november. Vi gick till den nya restaurangen STIG IN och pratade jättemycket. Jag åt snitchel med klyftpotatis och drack coca-cola. Dom hade riktigt god mat så det kan jag varmt rekomendera. När de hade kört hem så cyklade jag och handlade lite.
I söndags så tvättade och städade jag. Sen träffade jag D så vi gick e runda.
I går jobbade jag och efter jag slutat så träffade jag M. Vi tog en fika på EH sen åt vi en sallad med vitlöksbröd på Hamngatan 14.
I dag har jag jobbat. Efter jag slutade så var jag och handla med mamma. Nu sitter jag här. Men ska snart äta innan det är dax för lite TV:e häng.

RSS 2.0