Veckan!

Jag jobbar fortfarande kvar på WiLLY:s men jag har gått ner i tid för att jag ska hitta något annat (då de inte tar in mer pesonal). Tråkigt då jag trivs väldigt bra.

I onsdags kväll så hade jag en myskväll med D. Vi åt riktigt god sushi från SUSHINU, tittade på en bra skäckfilm och pratade en massa.
I torsdags var jag ledig då jag var på begravning av min morfar. Vi var bara dom närmaste (vilket var skönt). Fina blommor och en bra stund. Så nu äntligen har jag fått mitt avslut.
I fredags så var jag i stan med D, vi tog en fika därefter en liten shopping runda. Jag hittade en nude färgad tröja/tunika på H&M som fick följa medmig hem. Är riktigt nöjd med den. På kvällen hyrde jag fyra filmer och köpte tre på Hemmakväll. Var bla thrillern Grace och den var riktigt bra.
I lördags åkte jag och mamma till Lund. Tog en frukost på Espresso House när vi fram därefter började vi våran shopping. Handlade ett smycka till ett armband som jag ska göra, tre linnen i (svart, vitt och grått), underkläder =), två pärlgaljar, lite finare choklad och bröd. Tog sedan en fika på stortroget. När vi kom hem bjöd mamma på middag.
I går (söndag) tvätta och städade jag. Sen cyklae jag en runda innan jag åt middag med mamma och A. Det var salla, klyftpotatis, marienerad lax och pumpa med mögelost. Så sjukt god middag att jag gärna äter det en dag till. På kvällen blev det soffmys.
I dag har jag jobbat, fixat ett nytt ID, handlat och cyklat en runda. 

Val...

...är en del av livet som vi måste gå igenom. Men i dag är det ett ganska STORT val som jag tycker alla ska ta på allvar. Då det handlar om hur vi vill att Sverige eller våra kommuner ska styras de fyra åren till nästa gång.
Så i dag har jag varit och röstat. Träffat G i Malmö över en lunch. Var jättelänge sedan vi såg men helt underbart att få träffa dig igen. Efter lunchen gick vi hem till honom och snackade vidare. Vi passade då på att test fota mig (innan hans modell kom). Bilderna blev riktigti nsygga så ska bli kul att få se dom när de är klara. Väl hemma i Y town så träffade jag P över en kvällsfika sen gick vi och handlade. Alltid lika kul att få träffa dig. Innan i veckan har jag inte gjort så mycket.

I veckan som kommer är det en del som händer. Måste till banken i morgon och fixa ett nytt ID och in till A. Sen ska jag träffa D och måste också till M för att lämna tillbaka ett kort. På tisdag ska jag på ett möte. Onsdag har jkag inget ännu. På torsdag är jag ledig för jag ska på begravning. Fredag och lördag har jag inget bestämmt än. Och på söndag ska jag som vanligt tvätta och städa.

Ett år äldre!

Japp minsann jag fyllde år i går. Så det firades med ett kalas för mina nära och kära. Det var helt underbart och mycket trevligt. Jag bjöd på jordgubbs/åpplepaj, finska pinnar och kaffe/te/läsk och saft.
Fick jättemånga fina presenter. Trevliga sms och samtal.

I lördags så handlade jag och gjorde några små ärende på stan. Innan jag började med min storstädning och så passade jag på att tvätta då med. På kvällen träffade jag A.
I fredags gjorde jag i ordning mina nagler och på kvällen tog jag det bara lungt.
I dag har jag jobbat och nu i kväll har jag bar tagit det lungt.

R.I.P

Har väl inte direkt hänt så mycket sen sist.

Jobbar fortfarande på WiLLY:S och har ökat tiden till 75% och det känns bra.

Var i Malmö med mamma i lördags. Vi åt frukostbuffè på mormors bageri (riktigt gott och mysigt) sen shoppade vi massor. Vi lunchade sedan på Graffiti Cafè med A och E (lika kul som alltid och se er). Sen shoppade vi vidare och innan vi åkte hem tog vi en latte på Lilla Torg. På kvällen hade vi en liten personal fest för (de unga) så vi åt middag på Marinan förs sen drog vi8 vidare på efterfest hos B innan det bar sig till Öja Krog (var dock inte där).
På söndagen så tvätta och städade jag. Och sen åkte jag med till "Boan" med A, väl hemma åt vi kinamat och kollade på en film.
I måndags gjorde jag innget speciellt mer än att jag jobbade. I tisdags fick jag en bok såld (från Komvux tiden) på kvällen var jag hemma hos P. Vi tittade på en riktigt bra film och prtade en massa. Berättade hur jag ville ha mina tavlor (som hon ska hjälpa mig med).
I onsdags var jag i Lund för ett årsbesöket ang. min operation som jag då har gjort för ett år sedan. Och det gick hur bra som helst. Efter det så åkte jag, mamma och A till IKEA där fyndade jag en jättefin Orkide (de hade extra pris på dom), en fin kruka till blomman, pasta med älg form, coola servetter (till mitt kalas) och lite candy/snacks. I torsdags träffade jag M efter jobbet lika så i dag (fredag).

RSS 2.0