Valborg=Bålborg!

Varför inte döpa om dagen til Bålborg. Jag emnar vad då Valborg? Vi har inget j*vla val i dag, eller dom menar om vi vill välja att delta på bålen eller inte. Vi har ju bål under kvällens lopp i dag lite varsom i landet så varför inte döpa om det til det.

Har inte gjort så mycket i dag.
Var nere om i stan för att dels posta ett brev och för att lämna tillbaka en film på Hemmakväll. Gick in om Snuggles och handlade en bulle till frukost i morgon och en fika vaniljbulle som jag ska ha i kväll. Hyrde tre nya filmer på Hemmakväll och det blev två skräck Gag kommer inte i håg vad de andra hette och en thriller och det är Twielight (vet inte hur det stavas). Med lite gott till det. Middagen kommer bestå av Kinamat mmm så gott.

Igen gillar parasiter!

Min granne ovanför mig gillar visst att köra med dubbelmoral. Siken j*vla pajas du är ok det visste jag ju redan att du var. Men du behöver inte fortsätta med det eller?

Har inte gjort så mycket i dag är så sjukt irreterad på massa saker att jag inte vet var jag ska ta vägen. Kan ju inte göra så mycket när jag inte har någon valuta. Hade inte varit för drna så hade jag haft dom i måndags. Men ikke så nicke då de håller inne på papper. men vad ska jag säga. Nej jag är INTE BITTER. JO tänk att jag är det. Så in åt helvete!

Money money money in the riche mans world!

Jag har inte två bloggar Ännie. Jag kan välja bakrundsfärg till min blogg. Så jag tog tillbaka den du gillade.

Går dagen behöver vi inte prata om då det inte hände ett j*vla skit. Råkade sova bort stora delar av dagen. Opps I dident again.

I dag där i mot gick jag upp lite tidigare har ätit och öppnat min post. Ska snart ringa några samtal så att jag kan få min j*vla pengar som mina läkare håller inne på då de inte skickat i väg kompliteringarna ännu. Vad fan tänker ni med? Jag mår redan dåligt tror ni då att jag mår bättre av att inte ha pengar så att jag inte kan leva?

Monday!

Gick upp vid 11:00 och gjorde mig i ordning, läste tidningen och öppnade min post samtidigt som jag drack en god smoothie. Cyklade sedan ut i det fina vädret och gjorde lite ärende. Som att lämna papper på försäkringskassan (nu när jag är sjuskriven som måste det göras). Fick reda på att det är beviljat men att de väntar på papper från läkarna så därför jag inte fått mina pengar i nu. Va fan? Trodde ni fatta att det ska in direkt igen.Men ack vad jagh hade fel. Gick in om och handlade dricka på Konsum efter det (för det var riktigt varm ute ju. Cyklade sedan till posten och köpte frimärke till ett brev och en hel del kort, så nu är dom med postade (skönt som fassen). Därefter ner på banken för att göra ett ärende till P, so darling nu är det med fixat til dig. Köpte en lunch och avnjöt den i solen ett bra tag, såå skönt. Gick sedan in på H... och pratade med D och hyrde en rysare av henne. Så den ska jag se nu snart.
Har inte gjort så mycket mer ätit middag och kollat på CSI.

Tadha!

Har nästan precis kommit hem efter att ha varit och hämtat en sak hos mamma, handlat mat tills i kväll. Det blir paj och sallad mmm så gott. Plus att jag har varit och lämnat korten till två familjer. Har bäddat nya lakan i min säng, är riktigt najs varje gång man gör de. Och det gör jag i försig väldigt ofta en gång i veckan. Vill inte ha massa kvalster med mera i min säng. Ok det har jag ändå men inte mer än nödvändigt.


Bli Parlamentet i kväll och efter det en film.


Tack för besöket och välkomen åter!

Klockan ringd 10:50 så då var ddet dax att gå och och gå ner till tvättstugan för att tvätta veckans tvätt. Gick sedan och la mig igen och gick upp när klockan ringde en timme senare för då var första maskin omgången klar. När jag väl kom upp efter den gången så gick jag och dona lita. Tog ut kuddarna och täcket på balkongen så att de kunde luftas. Satte på kaffe för till min sena frukost. Helt plötsligt ringde det på min porttelefon. Då var det P och A som kom på besök. Så jag bjöd på mina nybakat vaniljbullar (ok jag bakade dom i går) kaffe och läsk. Så trevligt vi hade! Vi snackade en massa och sedan berättade P om ett ärende jag ska göra för P då. Fixade sedan klart med tvätten i tvättstugan, pratade en massa till med dom. Efter de hade gått lite över 15:00 så diskade jag, vattnade blommerna, hängde/vek in tvätten och dammsög. Sen gjorde jag mig i ordning pratade med faremor i telefonen.


Miss you



F*N vad jag saknar dig sis. Men som tur är så är det ca: två månader kvar till du kommer hem. JIPPI! Ska bli så kul när du kommer hem. Hoppas att jag kan komma och möta dig vid flyggplatsen bara. Kommer gråta floder då. Puss Love you

Solsken med bakning!

Gick upp redan klockan 08:15 och gjorde mig i ordning för dagens händelser. Vid 08:40 cyklade jag ner till P för att göra vid mina nagler (hade gått nio veckor sen sist). Så nu är dom fina och korta igen så som jag vill ha det. Efter det så gick jag till Snuggles och köpte med mig en bagel som jag åt hemma som min frukost. Därefter så cyklade jag in om på Hemköp och handlade bla jäst för jag att kunna baka när jag kom hem.
Väl hemma började jag baka vaniljbullar dom har precis blivit klara (men blev inte riktigt som jag hade tänkt mig). Men men det är sådan jag får ta har ju inte bakat sådana bullar innan. Nu sitter jag här men ska snart cykla till mamma för att vi ska fika med mina nybakat bullar. Sen ska A hjälpa mig och deklarera och jag kommer även stanna där på middag.

Inte gjort...

...ett skit vill bara lägga mig i sängen och sova lite till. Men jag har lite som jag känner att jag MÅSTE göra. Dels ämna några kort, posta de och handla lite så att jag kan börja baka som jag lova mamma att göra. Ska ditt i morgon på eftermiddagen så jag måste göra det i dag då det är två olika saker jag ska baka. Men jag orkar inte, vet inte varför för jagt borde göra det. Men jag känner mig utmattad som att någon har släppt ut all luft från min kropp.

VARFÖR måste jag må så här

Vill komma ur mitt skal...

...men hur f*n gör jag det?
När jag knappt vet varför jag mår som jag gör. Var hos dr i dag och jag blir mer sjukskriven på 100% och på ombestämd tid. Hoppas att det löser sig denna gången.

Har inte gjort så mycket i dag mer än att jag gick upp någerlunda tidet. Gjorde mig i ordning och cyklade till dr. Sen ner på stan och tog en fika och in om på H och pratade och hjälpte en vän där.

Nu i kväll ska jag inte göra så mycket.

Kan man gråta blod?

I så fall håller jag på att göra det. Orkar inte göra någotting, vill bara sova hela tiden. Varje sak jag gör tar så lång tid eller så lämnar jag det för stunden och göra börjar på något annat i stället. Så har jag inte gjort innan. Vill inte må dåligt men det är så svårt när man inte vet vad det beror/kommer från.

Korten blev i alla fall klara 04:00 i natt så när är det dax att skicka/lämna ut dom. En sak på att göra listan som är klar. Det känns super.

Orkar inte mer...

Jag blir sån trött.

På dessa j*vla pajaser som finns i vårt land. Orkar inte förklara men vissa borde inte gå ut i fören på natten om de inte tål att folk är runt dom.

Gick upp tidigt i dag och ringde fem viktiga samtal. Tre av dom var lyckade, fick reda på vad jag vill mm. Men de andra två var sådan som skulle återkomma till mig. Tror ni att dom har gjort det? NEJ och ändå ringde jag i förmiddags helt j*vla sjukt det med.
Vid 12:00 gick jag hem till S mamma då vi skulle ut på en roud trip. Först bar det av till Rusta & ÖB hitta en del bra saker där. Därefter åkte vid till Kåseberga och åt sill och glass. Köpte även med mig en makrill som jag åt till middag i kväll mums. Åkte sedan till Olof & Viktor och köpte fika med oss hem. Där träffade jag M som är min morbrors sambo så vi pratade lite, köpte då en kanelsnäcka (som hon bjöd på) och deras chocklad/pistage skorpor som är rikitgt goda. Därefter så körde vi hem, jag gick upp med mina saker och cyklade sedan vidare ner till tåget. Åkte då till Malmö för att inhandla kort plus kuvert. Hittade ett ställe där dom hade sänkt priset på de kort jag ville ha så det var ju super. Passa även på att köpa en ny guldpenna. Tog en kaffe på EH innan jag gick tiIl ICA och handlade lite och sedan tog jag tåget hem.

Väl hemma åt jag middag, kolla på TV:e, surfa och skrev lite kort. Är nästan klar med dom så de ska lämnas/skickas i morgon.

Nej nu måste jag sova

Måndagsbarn

Jag är lite fundersam över om jag ska köpa en laptop som jag har hittat. Givetvis är den ny och vit som jag vill ha det är också ett bra pris för den. Liten och smidig så jag kan ha den i min väska vart jag än gå om jag nu vill det. Men det är ändå ett MEN som kommer ut ur min mun. Men jag vet inte varför menet kommer. Aja det tål att funderas på i några dagar till.

Har inte gjort så mycket i dag. Varit hos F för att lämna ett papper som dom måste ha nu när jag är sk. Har lunchat med S, rikitgt trevligt att träffas.

I morgon ska jag ringa dr, träffa S och köpa lite kort.

See ya I don`t wanne be ya

Hahaha detta gynnar!

Ännie jag vet att jag typ är det därför som jag la upp de bilderna ju. Du måste hålla med mig om att dom är coola.

Fredag tål INTE att nämnas.
I går så hände det inte alls mycket då jag inte mådde bra. Men jag intog sol som bara den. Det måstes nu när det är så fint väder,

Gick upp vid 08:30 och började tvätta därefter så cyklade jag ut och handlade nya bular som jag tog med migg till mamma (åt frukost där och pratade lite). Cyklade sedan vidare ner till farmor och hämtade mina tre plagg som hon har hjälpt mig att laga plus att jag hjäpte henne med att ta ner utomhus dyner från vinden. Cyklade sedan hem igen och fortsatte med tvätten passade också på att frosta av frysen (behöves verkligen) och sist men inte minst ränsa/sätta in viktiga papper i en pärm. Så nu är det i sin ordning igen. Har edid grillad maud hos M och pappi nu i kväll så gutt det var.
Har kollat på perlamentet precis, ska nu duscha sedan blir det sräck innan läggdax.

Oj jag glömde att säga att jag har kommit på ännu mer saker till mina planer. Måste nog börja skriva ner det med risk att jag glömmer det annars. Och det vill jag inte göra.

Ge mig...

 Dessa vill jag HA

Hahahah jag har kommit på ännu mer planer så nice. Livet är just nu sååååååå underbart. Och därför tackar jag mig själv för det. Ja, det är ju igen annans förtjänst (mer än min) att jag kommer få lite mer än 19 285 kronor tillbaka i skatt. Du gynnar!

Var och lunchade med underbara A i dag. Vi gjorde det på Espresso House (Hansa), riktigt trevligt. Där berättade jag om mina planer. Så därefter gick vi en runda på stan. A skulle göra lite shopping ärenden. Sen gick vi in på T Sabo (kommer önska mig ett armband och bärlocker där i från), gick sedan in på Panduro skulle kolla på saker till inbjudnings korten och nu har jag äntligen kommit på en rikitgt bra idè. ALLT ska gå i GULD. Kommer bli ett guld tema (funderar på att ha dresskod med. Men det tål att funderas på. Vi skildes sedan åt, så jag gick och handade och sen in om på Party land där jag hittade massa andra saker som jag ska använda mig av.

Väl hemma åt jag middag. Har nu kollat lite på TV:e och pratat med mammi. Har även pratat med min underbara syster.



Guld

 Hahahah tänka att sitta och skita på en guld toalett. Så nice då hade kanske skiten blevit jyllene


Denna vill jag ha.

Planerar...

...lite saker som kommer hända nu framöver. Har bokat lokal i dag så givetvis har jag bestämmt datum med. Har kollat på kort med så det blev väl att jag köper dom i veckan och börjar fixa med dom. Så att dom kommer ut så fort som möjligt till mina potensiella gäster. Har redan planerat intaget under kvällen. Är lite små saker som är kvar och att jag ska köpa sakerna/ maten och sedan laga till det. Men det är ju ett bra tag till dess. Men det måate ju planeras i god tid.

Har varit hos K i dag och det gick bra. Därefter så hälsade jag på A som ligger på sjukhuset (igen) sedan natten tills i går. Sen cyklade jag ner och bokade lokalen och tog mig en lunch. Där efter så cyklade jag inom på Åhlens och tittade på korten och bestämmde mig för att göra egna så snyggt det kommer bli. Handlade lite på Hemköp. Väl hemma donade jag läte prata med p och f i telefon.
Händer inte så mycket i kväll, men desto mer i morgon.

Går på moln!

Jag är super glad, men det visste ni skäret redan?!

Önskar att det var midsommar nu så att man kunde få pengarna. Men sen samtidigt ät det bra att det är ett tag till för annars så hade de väl varit väck i ett nafs. Eller?
Givetvis så ska jag spara en del, men sedan kommer det också bli en fest. Vill inte säga för mycket men lägger ni i hop ett och ett så kommer ni säkert försåt. Och nej det är igen överrasknings fest när min syster kommer hem från Thailand. Visst vill gärna göra det men det finns så många andra sätt jag/vi kan göra det på. Så ni får tänka om igen.

Sen jag skrev har sisst så har jag varit och hos mina kusiner. Vi pratade en massa och drack kaffe. Kommer i mitten av maj vara kattvakt åt deras katt igen. Ja, det ser jag fram emot

Denna dag gynnar!

Vaknade vid 13:30 när mamma ringde. Hon berättade att A ligger på sjukhuste igen men att det inte är lika allvarligt som innan. Vad jobbigt men ändå skönt att det inte är som innan. Tredje gångnen detta året som han kommer in för samma sak. Men men hoppas det löser sig nu.

Det som gynnar med denna dagen är att jag ÄNTLIGEN fick men skattedeklartion i dag och den visar att jag ska få tillbaka (håll i er nu) 19 285 kronor. Fy fan vad glad jag är och sopm vanligt hinner jag ju få det innan midsommar. Så det är bara så super nice.

Ska till mina kusiner i kväll, så ha det


Annandag påsk!

Sista dagen i påsk veckan är i dag sen blir dagarna "vanliga" igen. Rätt skönt faktiskt men i för sig så spelar det igen större roll för mig då jag fortfarande är "sk".

Gick upp tidigt i dag för att jag skulle tvätta. Så det är jag snart klar med ja för att vara exakt så är det 10 minuter till att allt är klart. Sitter just nu här samtidigt som jag lyssnar på Kenya West, han gynnar.
I eftermiddag ska jag till Lund och träffa J. Var ett tag sedan så det ska blir sjukt kul att träffas igen.

Påskdagen!

I dag har jag INTE gjort ett skit som jag brukar säga.
Skulle egentligen till mormor men bodde inte alls bra i förmiddags så jag stannade hemma i sängen och bara sov. Gick upp vid 12:00 och åt brunch (var ju lite hungrig). Gick till sängen efter det.
Vaknade igen vid 15:30 typ då pappi kom hem. Så vi snackade lite och därefter följde jag med honom och M för att handla saker till mig själv på ICA. Körde sedan inom till Mc donals och handlade middag till mig (är sjukt trött på påskmaten nu och det var jag innan påsken kom). Väl hemma igen så hämtade jag saker som mamma och A kom och lämna till mig, lagt nya lakan i sängen, tittat på TV:e lite och pratat i telefon med två underbara vänner nu sitter jag här sen ett tag tillbaka (mellan landa här efter telefon samtalen och innan jag sätter på en film).

I morgon ska jag bl a tvätta.

Mätt och trätt!

För drykt 2 timmar sedan åt vi våran påskmiddag och det var rikitgt gott. Så nu är jag mätt och lite trätt. Men jag ska vara uppe ett bra tag till för det går alltid bra program på aftnar och skulöle det mot all för modan inte göra det i dag så har jag två filmer hemma som jag kan se.


Rikitgt bra gjord


Påskafton!

Gick upp vid 12:00, behövde sova länge i dag kändes det som. Gjorde mig i ordning och cyklade ner i stan för att göra några ärenden. In om på Lindex för att handla en sak. Sen vidare ner på Kultiverat och hndlade tre blom buketter. Sen snabbt in på Snuggles (trodde jag ja) var ju kö änna till dörren. Men stod väl i den kön  i typ 20 minuter innan det blev min tur. Då handlade jag med mig frukost bullar tills i morgon (gott med det när det är helg) och annat gott. Sen cyklade jag vidare till en park och satte mig och fika plus att jag lästeen tidning i solen.

Nu är jag hos mamma och A på påskmiddag. Har precis fikat klart mycket gott men mer kommer.
Känns konstigt att fira påsken utan min underbara syster.


Picka nu äggen så det gynnar dig själv.


Glad Påsk alla

                            

Låååååååååång fredag, hur lång kan den bli?

Ja, det kan man ju fråga sig. Undrar egentligen varför man börjat kalla denna fredag innan Påskafton just för långfredag? För den är ju inte driket lång eller? Då mån-torsdag heter något helt annat. Men men det lär man väl aldrig få reda på.

Vaknade vid 11:30 men låg kvar i sängen til 12:00 gick då upp och åt frukost. Därefter så cyklade jag ut i det fina vädret och handlade lite till fika och i kväll. Fikade för ett tag sedan och nu sitter jag är opch ska snart äta en liten senare lunch. I kväll ska jag bort på kalas.
Sen får vi se vad som hnder.

Glad Påsk

Nyklippt med en galen hårfärg! That`s me

Jag bara gillar det. Den meningen säger allt men jag måste ju föklara mig. Eller vad säger ni?!

Sov länge i går (onsdag) och vid 16:00 tog jag tåget till Malmö för att träffa R som precis kommit hem på påsk visit från Stockholm. Så vi tog en fika på EH med hennes mamma. ALLTID lika kul att träffa er ni är så underbara. Fick då min ny stickade sjal med. Så fin den blev, jag blev rikitgt nöjd. Vid sju åkte vi till Trianglen då de skule göra ett ärende där och jag skulle träffa A. Så vi gick och åt sushi til middag mmmm så gott det gvar. Länge sedan det smakade så gott. Väl hemma i hennes lägenhet (som är rikitgt fin) så klippte hon mig frisyren påminner lite om Rihannas frisyr men tänk ändå kortare. Är rikitgt nöjd. Snackade en massa och surfade lite och hittade då ett livs citat som passar rikitgt bra in på mig. Jag ska använda till en bra sak. Plus att vi bla läste sjuk blogg, tåls att INTE länka den eller kanske?! Vad säger du Ännie ska vi länka den hahahahaaha????
Vi gick och la oss vid 01:00 men skit jag kunde inte somna. Vaknade en gång i timmen antigen behövde jag snyta mig, eller så var jag för varm hela tiden något fel. Så jag har väl sovit max fem timmar i natt men men är inte så trött.

VId 08:30 så gick jag upp och gjorde mig i ordning och vid 09:30 så gick vi ut i det fina vädret. Jag gick mot Hansa och A mot entrè där hon jobbar. Tog mig en frukost på EH och vid 10:30 så gick jag till The body shop för att få en sminkrådgivning i en timme. Blev super nöjd med resultatet, (hör då till saken att jag ALDRIG smikar mig. Har testat typ två gånger men då har jag behövt tvätta av det direkt då det börjat klia direkt). Men denna gången gjorde det inte des och det var rikitgt skönt. Hon använda bara mineral produktet (ska köpa det sen). Och resultatet blev naturligt MEN du ser ändå att man är smikad vilet jag tycker är SNYGGAST. Därefter gick jag in på H&M för att se om jag hittade något snyggt på klädfronten och hittade en svart koretärmad tröja (som jag ska ha på mig i morgon då jag ska bort). Gick sedan vidare till Lindex för att hitta en underdel och där hittade jag en sjukt snygg långkjol (som jag också ska ha på mig i morgon).
Gick vidare till ICA för att handla dricka och några tidningar plus att jag tog ut pengar tog sedan bussen vidare till entrè där jag mötte upp A. Vi lunchade i hop (blev en pasta sallad och en hallon smoothie) innan vi gick ttil salongen för att färga mitt hår lite galet, crayz och sjukt rockigt. Så sjukt nöjd att det inte finns ord för det.
-Kan inte beskrivas, det måste upplevas!
Vi var klara vid 16:30 och därefter så tog jag tåget hem. Handlade med mig middag hem för kvällen. Har ätit det, donat lite och kollat på TV:e och nu ska jag snart sova.


Solen skinner och jag är FÖRKYLD!

Det gillar jag inte alls. Att vara förkyld nu när våren och sommaren börjar titta fram. Det är så mycket jobbigare då.
Så nu dricker jag en massa te med honung i (inte det godaste) men nöden har ju igen lag. Ska äta soppa i kväll eller i morgon bara för att jag ska bli frisk så fort som möjligt. Har köpt en påse med halstabletter och lite glass.
Är det någon annan som har tips på hur jag botar min förkyling så hör gärna av er?!

Annars har jag inte gjort så mycket. Tvättat då jag inte orkade göra det i går, tog en fika i solen (det blev te med honung i) och så har jag varit och handlat.

Blir skräckfilm i kväll

Sovit!

Jag har absolut inte gjort någotting i gad. Ju föresten sovit det är det ända. Skulle egentligen tvätta men jag orkade inte gå upp i morse då jag hade så ont i halsen och huvudet. Håller på att bli förkyld och det förvånar inte mig om jag har feber också.
Nu har jag i alla fall lagat lite mat och ätit det, duchat plus att jag bytat lakan i min säng. Ska snart kolla på Parlamentet.

Har avnjutet en lång fika i solen med mina underbara vänner!

När klockan hade slagit mycket innan i dag så cyklade jag ner i stan och väntade av tiden i solen i stället. Så jag gick inom H&m och kollade där en sväng hittade en del söta saker men tänker vänta med det.

Sen gick jag vidare till S och tog en fika i solen, för jag var såå hungrig. Efter ett tag kom mina två underbara vänner och jonade mig. Så det blev en rikitgt lånng fika i dag och det tackar jag inte nej till. Fick en sjukt snygg Dior sjal i marinblåt av dom. Såååå fin har verkligen velat ha en sådan jättelänge.

Har varit hemma ett tag och donat lite ska snart cykla till mamma och äta middag.

Äntligen VÅR!

I går gick jag upp tidigt då jag skulle göra några ärenden innan det blev försent. Så gjorde mig i ordning och sedan cyklade jag till F... då vissade sig att jag inte behövde cykla det utan det sköter andra. Vad i helvete tänkte jag.
Cyklade fort som tusan hem igen och stälde cykelen och väntade på bussen till Lund. Hoppade sedan av vid jobbet och pratade lite med cheferna och hon som betalar ut lönenrna (då det har blivit fel). Men det är ordnat så på torsdag då smäller det.
Efter det åkte jag till Malmö för att träffa en kompis. Vi tog en lång lunch i solen så skönt och varmt det var. Sedan shoppade vi lite. Efter det åkte jag tillbaka till Lund för att träffa en annan kompis. Hon hämtade upp mig och så körde vi vidare hem till henne. Därefter körde vi vidare till Ystad (då min vän senare på kvällen skulle bort) vi åt mat i hopa och kollade lite på tve. När hon hade gått gick jag och lade mig för jag hade sååå ont i huvudet.

I dag gick jag upp lite innan 11 och gjorde mig i ordning för i dag ska jag träffa några vänner nere på stan. SÅ jag hoppas att dom kommer snart. Och i kväll ska jag hälsa på mammi.

Ha en skön dag i solen mina vänner!

Läst något sjukt i dagen METRO!

Att ledaren/kjesaren eller presidenten i Afganistan har bestämt en ny lag. Ok den har inte kommit rikitgt i kraft i nu. Men så gott som.
FN har gått in och gett den en kommentar som lyder typ  "att dom tillåter våldtäkt". För lagen är att kvinnor inte får gå ut, besöka läkare mm utan sin man. Och dom måste alltid ställa upp på sex fast dom inte vill.

Tycker det är helt j*vla sjukt hur fan tänker mannen. Det är som att Sverige ska skriva en ny lag som lyder vi sjukter varje blatte som inte pratar svenska. Jag menar hur normalt är det? Fast han manne som som skrev den lagen kan fan inte vara normal i huvudet heller. Han borde kastreras långsamt med en trobbig träkniv så fattar han kanske hut. Eller nej föresten jag tror inte han fattar då i heller. Då hans hjärna inte verkar funka för 5 öre. Hur fan får en sådan man leva???

"Om man har många smailgropar på låren mår underlivet susen"

I går (tisdags) har det inte varit någon bra dag alls. Jag sov alldeles för länge riktigt länge. Så jag missade att göra ett ärende som jag nu skjutit upp ett bra tag ok det är inte hela världen men ändå. Vill ju ha det å världen eller bort från min check lista så blir den lite kortare igen.

Var hos min underbara vän/ föredetta sambo kan jag också kalla henne i går kväll och åt middag. Sedan drack vi en god kopp te med lite gott till. Tittade på tv:e och snackade en massa. Alltid lika kul att träffa dig.

Nu ska jag sova

RSS 2.0