Jag vill ha dig!

Kom på att det var ett bra tag sedan jag skrev här inne. Men jag har inte orkat för att det har hänt så mycket som gör att jag mår skit igen.
Men nu är det dax för en liten uppdatering.

Då jag inte har varit hemma och spänderat en massa tid i sängen med en bok eller tidning så har jag försökt att orka med att träffa mina underbara vänner.

Har blivit klippt (ok bara i luggen och tunnat ut det) då jag ska låta mitt hår växa. Har fått massage igen då jag har fått väldigt ont i ryggen igen. Provade även spikmatta och det var rikitgt skönt.

I dag har jag tvättat och nu ska jag snart träffa P. Vi ska bla kolla på film.


Midsommarafton!

Gick upp tidigt i dag för att packa i hop Lizzies saker då hon skulle bli hämtade på eftermiddagen. Hann med att kolla på en film innan dom kom. Så runt 14:00 kom mina kusiner och hämtade hem henne (saknar henne redan). Fick ett halsband av dom som tack för hjälpen. De hade köpt det på Kreta och det var min månadsten, det var jättefint.
När de hade gått dammsög jag hela lägenheten och därefter gjorde jag mig i ordning. Cyklade sedan ner på stan för att köpa en present till mamma och A. Sen hem till dom på middag och det var rikitgt gott.






Trodde du var min vän, men det känns inte så längre. För vänner gör inte så mot varandra. Jag gillade dig verkligen, men nur är jag sårad och besviken. Trodde inte det om dig. Vad har jag gjort dig? Du borde kolla upp fakta och hålla dig till sanningen innan du säger/skriver någotting annat. Och har du inte fakta ta reda på det eller skit i det.


Ons-Torsdag

I går gjorde jag inte så mycket. Kelade med Lizzie och kollade på film.
I dag har jag inte heller gjort så mycket.

I bland skäms jag för att vara svensk!

Varför ska folk lägga sig i avd folk gör och inte gör? Jag blir så trött på det att ni orkar era j*vla parasiter. Undrar om ni mår bra över det ni gör? Eller ni fattar inte att ni gör något fel? Förmodligen gör ni inte det.
-Jag menar sköt dig själv och skit i andra! Men jag tror och hoppas att de kommer att slå tillbaka på er. Men då är det försent då redan misstaget är gjort.


Tisdag!

Gick upp 08:15 och cyklade ner på stan för att ta ut pengar, köpa latte och nya bullar. Inom på apoteket och köpa raketer och kräm. Runt 09:00 kom min granne upp för att ge mig en timmes massage plus att jag låg 10 minuter på hennes spikmatta (visst att det gjorde ont dom två första minuterna sen var det ganska skönt. Och när du kom upp från den så var det en skön känsla). Bjöd henne på en latte med.

När hon hade gått gjorde jag mig i ordnin och pratade lite med sis. Sen tog jag tåget till Malmö för att jag skulle träffa Becci som är nere från Stockolm. Vi gick en runda i stan och sedan lunchade vi i hop.
- Tack för i dag! Det var jättekul att ses.

I kväll blir det dubbel avsnitt av Despret Housewifs

M å n d a g

I dag har jag donat lita hemma. Sen i eftermiddags åkte jag till Malmö och träffad G. Var rikitigt trevligt att träffa dig då det var ett bra tag sedan vi sågs.  Det får vi göra om snart igen =) Hann med att shoppa lite nya saker innan jag träffade G.

Nu är jag hemma så ska snart kolla lita TV:e

I kväll kommer sis hem från ca 5 månader i Thailand

Såg den tredje filmen i går kväll och det var I taket lysser stjärnorna den var väldigt bra den med,
Somnade inte fören 05:30 i morse för att jag hade mensvärk utan dess like. Sen upp vid 11:00 för att börja tvätta. Men det är snart klart ska ner nu vid 14:45 och städa och lämna över tvättstugan till nästa.
Har dammsugat med i dag för nu är den laga. Har gått ut med Lizzie i koppel på balkongen (är ju rädd att hon ska ramla ner annars) och så har jag diskat undan lite.
Efter att jag hämtat det sista i tvättstugan ska jag göra mig i ordning och cykla ner till P.

Som sagt sis kommer hem i kväll. Ser verkligen fram emot det, har längtat efter henne jättemycket. Så det ska bli spännande och höra allt som hon har varit med om. Titta på alla foton som hon har tagit. Kommer börja gråta när jag ser henne i kväll (då vi ska hämta henne) för att jag kommer bli så glad av att se henne.

Love


Lör-söndag

Dagen har inte betått av så mycket faktiskt. Sovit för att få bort min menssmärta men det gick inget vidare. Gick upp och vattna blommerna, kelade med Lizzi, diskade och så hade jag tänkt att dammsuga men det gick inte så bra. Pappis dammsugar slag började ruka/brinnalite så den kunde jag ju inte använda mer och syrrans är full och jag vet inte vart hon har lagt sina dammsugar påsar. Så vi får göra att nytt försök i morgon igen då pappis dammsugare är lagad.

Gjorde mig sedan i ordning och cyklade ut en runda innan jag cyklade hemåt passade jag på att handla middag för kvällen. Har precis kollat klart på två av tre filmer som jag hyrde i går kväll.

Dels var det Wallander Hämden            &
 så var det Vi hade i alla fall tur med vädret igen  


Båda var bra var och en på sitt sätt. Har aldrig sätt Vi hade alla fall tur med vädret (ettan). Men det behöver man inte heller ha gjort för man förstår ändå. Wallander är ju ett måste då man bor/kommer i från Ystad. I denna filmen så var det BARA från Ystad och den var en av de bästa än så länge. Ser fram emot nästa Skulden som kommer i nästa eller nästa vecka igen.

Svennebanan

Har inte hänt så mycket sen sist. Har fixat och donat lite, kelat med Lizzie då hon kom till mig i onsdags kväll. Hon kommer stanna till på midsommarafton. Alltså tills på fredag någon gång åker hon hem,

Träffade S i går (torsdags). Vi hade en heldag i hop. Gick först hem till henne och lämnade lite saker följt av en fika på EH. Därefter gick vi en sväng om i stan och hämtade sedan hennes bil så att vi kunde handla. Hem till henne igen och snackade en massa och bestämde oss sedan för att vi skulle äta mat i hop och kolla på en film.
Gick hem vid 21:oo och kollade på en film innan jag gick och la mig.

I dag skulle jag göra en massa saker men orkade inte pga vädret. Så jag sov länge, kollade på en annan film och kelade med Lizzie. Fixat en del saker hemma och läst lite. I kväll blev det bättre väder så då gjorde jag mig i ordning och gick ut en runda. Lämnade bla några filmer hos P & D höll de sällskap och åt middag med dom.

Nu kommer snart Sis hem. Bara en dag kvar <3


Fan vad det ska fladdra i...

Fasen vad jag är glad (i alla fall lite). För mina SKATTEPENGAR har kommit och det är super nice då jag inte har några andra pengar än. Pga att den j*vla fs inte vill ge mig pengar. I hate this shit.

Gick upp tidigt i dag för att göra lite ärenden och sen bar det av till D. I kväll är det dax att vara kattvakt igen åt Lizzie.


Come to mama!


Oj...

...råkade visst sova alldeles för länge i dag. Men sak kompensera det med att ghå upp tidigt i morgon i stället.
Åt sen frukost och gjorde mig i ordning för att träffa D i dag. Var där ett bra tag. Cyklade sedan hem i pissregnet och fixade lite saker innan det blir TV:e tittande.
Ska nämligen se mitt favvo program och äta kvällsmat nu.



           och baksidan ser ut aå här         

Film kväll

I går så tvättade jag på morgonen varvat med sömn (kan ju passa på medans maskinerna skulle bli färdiga).
När det var klart så packade jag och gjorde mig i ordning. För se skulle jag på kalas (fira bla min kusin som fyllt 15år).
På kvällen åkte jag till Malmö för att träffa A. Vi hade en film kväll med Wildchild
och Zack and Miri make a porn.        
Men tyckte bara en av filmerna var bra, den var mer i min smak av komedier.

Åkte hem från A i dag. Kom till ett regnigt Österlen fy fan vad det är trist. Väl hemma så packade jag upp och tinade upp lite. Innan mamma ringde och frågade om jag ville följa med henne i stan. Så det gjorde jag. Följde med på hennes ärrende följt av en liten senare lunch med A.H med. Sen gick jag ner till D och höll henne sällskap ett tag. Då det blev fint väder när jag skulle gå hem så hämtade jag min cykel centralen innan jag gick hem.
Väl hemma har jag bäddat nya lakan i sängen fixat lite.


Japp

I går fredag så gjorde jag inte så mycket. På eftermiddagen gick jag till mamma och A för att de skulle hjälpa mig med en sak. Därefter mötte jag upp P så cyklade vi och hyrde film. När vi väl börjat se den kom jag ju på att jag hade sätt den. Men men sånt är livet, den var ok ändå. Sen tittade vi på en till.

I dag så ska jag inte göra något speciellt. Ska snart göra mig i ordning för jag behöver handla lite saker till middagen i kväll.

I går...

...gjorde jag inte så mycket. Läste Plaza kvinna samtidigt som jag åt min frukost. Har en del tidningar som jag måste läsa innan jag köper nya. Har alltid en tendens av att köpa fler stycken samtidgt fast att jag bara kan läsa en åt gången. Vet inte varför men det känns bättre att köpa många samtidigt. Var nere om hos D och hälsa på. Var typ en vecka vi sågs sist då hon har varit på semester. Färgade håret innan jag cyklade ut en runda i deet fina vädret. Det blev mörkbrunt och är rikitgt nöjd med det.
Nu i kväll har jag inte gjort så mycket. Kollat på TV:e bara


Trött...

...på idoter som inte har något liv och måste kommentera andras bloggar då de inte känner människan/människorna. Vissa fattar helt enkelt inte. Det är inte lätt att vara dum. FAN det måste vara svårt att leva med sig själv då. Undrar om de aldrig fick lära sig att man inte ska lägga sig andras liv? Nu är det ju för sent då man inte kan lära en gammal hund sitta.

Ovanligt!

Är du..

Arrogant: Nja kan hända!

Osäker: Någon gång

Trött: Händer

Intressant: Ja, klart. Det är väl de flesta eller?

Smart: Alla är väl det på ett eller annat sätt.

Barnslig: Hahah händer

Liten: Det kan jag inte på stå

Lätt: på vad då?

Skoltrött: Var ett tag sedan jag satt i skolbänken så jag vet inte.

Rolig: Alltid

Pratglad: Alltid

Frågvis: Ja, annars får man inte veta något.

Organiserad: Ja

Hälsosam: Ibland

Blyg: ALDRIG

Attraktiv: Inom kort

Lätt uttråkad: Nej

Vegetarian: Nej

Besatt: av skräck filmer JA

Pålitlig: Ja

Filosofisk: Nja



Har du..

För många vänner: Nej opch jag räknar dom inte heller så länge jag vet att de är äkta

Förföljelsemani: Nej

Tvångstankar: Nej

Färgat håret: I dag

Brutit några ben: Ja, handleden

Några piercings: Nej

Egen dator: Nix

Gjort bort dig rejält: Klart, vem har inte det?

Bra självförtroende: Tja

Komplex: Det har väl alla

Kysst någon: Klart

Haft sex: Ja

Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja

Varit kär: Ja

Blivit kär i någon på nätet: Nej

Dumpat någon: Nej

Stulit någonting: Nej

Gjort något olagligt: Ja



Vem..

Saknar du: Syrran ♥

Vill du döda: Inte i dag

Rörde dig sist: Tagentbordet

Slog du sist: Slås inte

Kramade du senast: Pappi

Kysste du senast: Haha ett kk

Skrev du till sist: Till C på fejjan

Vill du vara som: Mig själv

Sårade dig sist: Kommer inte i håg då det händer ofta

Vill du bli galet full med: Mina vänner

Gjorde dig riktigt glad senast: Mamma, A och P

Fick du sms från senast: A

Ringde dig senast: A

Ska du gifta dig med: Tja J
Får dig att skratta: Mina vänner och familj. Eller något roligt humör program


Jag har fått ett datum, jag har fått ett datum

Som sagt i går var det tisdag och jag var uppe med tuppen. Närmare bestämt klockan 05:45 åt frukost och gjorde mig i ordning. Mamma kom och hämtade mig 06:30 och då var det av till Kristianstad. Klockan 08:30 var jag på möte ang min operation som jag ska göra. Mötet gick bra och jag har fått ett datum till det nu. Det blir i september och till 99% den 14-15.
När mötet var klart körde vi in till centrum och fikade och gick i affärer. Sen köpte vi jordgubbar och satte oss på en bänk och smaskade på svenska gubbar. På väg hem så körde vi inom Åhus och köpte varsin glass och pratade med sis som ringde mammi. Hon kommer hem den 14:e juni. Längtar som fan.
Väl hemma så träffade jag C som var i stan. Tog en fika/kvällsmat (fö min del) på Snuggles medans vi pratade då det var ett tag sen vi sågs. Sen satte vi oss på en bänka och inhalera sol samtidigt som vi pratade ännu mer.
Gick och la mig tidigt i går då jag var så trött.


I dag har jag inte gjort så mycket. Vaknat ätit frukost sitter här nu. Ska snart göra mig i ordning.

Tiden går...

...snabbaren vad man tror. Det är ju redan första juni i dag, känns som det var nyår i går så väl kommer jag i håg allt.

I dag var jag uppe ganska tidigt och gjorde mig i ordning. Ner till P och pratade lite och lämnade en film. Sen inom Snuggles och handlade en frukost bulle till i morgon och fika. Därefter ner till farmor för att hälsa på henne. Vi drack kaffe och åt kakor som jag hade med mig. Senare så åt vi grillat mmm så gott.
På väg hem körde jag inom Hemköp för att handla vatten tills i morgon. Nu sitter jag här men ska kolla på CSI nu

RSS 2.0