Jadå

I veckan har jag myst och lekt med söta Lizzie. Men jag har också fixat med viktiga papper och ringt några samtal. I tisdags så var jag på ett möte på A... därefter så täffade jag M på EH satt där från 11:00-16:00 på deras uteservering. Det var riktigt varmt och skönt i solrn. Det var helt vindstilla så j*vla skönt. På kvällen gicki jag hem till A. I onsdags åkte jag in till Malmö och träffade först J på centralens EH. Han bjöd på kaffe medans vi snackade en massa hade ju inte setts sen i november så det blev en del. Därefter tog jag bussen tillEntrè och träffade A. Vi lunchade i hop snackade en massa och så fick jag saker till mamma som hon hade med sig från Thailand. På kvällen följde jag med P till Bryggeriet där vi slank in på en privat fest och hörde på live musik. Det var nice det. I torsdags så hjälpte A mig med att få bort allt löshår. Tack så mycket för hjälpen. Sen i fredags så åkte jag, mamma och A till Lund. A släpte av oss vid Mormros bageri på Gastelyckan där vi åt frukost rikitigt gott var det. Sen gick jag in om till mitt gammla jobb och hälsade på plus att jag fick lite papper av dom. Därefter tog jag och mamma bussen in till stan (då det var så dåligt väder). Blev att vi gick på NOVA först. Där köpte jag hårfärg och en smothi från Naked bar (så grymt goda). Därefter åke vi in till stan och lunchade på Graffiti cafè så gott. Gick sedan och shoppade lite. Tog en kvälss fika på ett fik jag inte kommer håg namnet på. Väl hemma tittade jag på TV:E och tog det lungt i soffan.
I lördags så träffade jag M på stan. På kvällen lagade jag mat, kollade på TV:E och städade efter att min farbror hämtade hem Lizzie.
I dag har jag städat, vattnat blommorna, tvättat, färgat håret och bädat rent i sängen. Nu i kväll har jag ätit god middag med pappa och M. Nu väntar jag på att A ska ring för då ska jag him till henne.


En bra dag...

Det började med att jag gick upp vid 10:30. Tog bara på mig myskläder och gick sedan ner till P för att hon skulle fixa till mina tumnagler. På väg ditt så ringer M och bjuder mig på fika när jag är klar hos P.
Tack så jättemycket för hjälpen P och för att du finns här för mig. Lyssnar när jag har problem men också för att du är en fruktansvärt bra vän. Vet inte vad jag skulle gjort utan dig.
När jag är klar hos P snabbar jag mig till Espresso House där M väntar med en frukost till mig. Tack så j*vla mycket (ursäkta mitt ordval men blev sjukt glad). För du vet att jag älskar deras frukost men också för att du vet hur jag mår och känner.
Sen snabbar jag mig hem för efter 12:00 kommer min farbror och lämnar deras katt Lizzie som jag ska passa i lite mer än en vecka. En jättesnäll och riktigt söt katt. Vi klickade direkt, ja första gången jag såg henne.

Fick sen en av världens bästa telefonsamtal i dag runt 13:00. You make my day och helg. Fy fan vad jag är glad!
Ringde sedan och pratade P för jag var sååå glad. Därefter satte jag mig och läste och myste med Lizzie fram till 15:00 då jag ringde och pratade mamma. Gjorde mig i ordning och gick upp och hälsade på dom. Pappa hämtade mig vid 17:30 så åkte vi hem till M och åt middag.
Gick sedan en runda och det var hur skönt som helst. Nu i kväll har jag kollat på Let`s dance och Solsidan


Det var dumt!

Jag kommer inte göra det som jag skrev i går. Men jag var så ledsen, arg och irreterad. Allt hade runnit över i min lilla bägare som jag har. Så jag var bara lite dum som skrev det. För jag vet att det inte är någon bra lösning på sina problem.
Petra jag maila dig på facebook och berättar.

Kort och koncist...

...JAG TAR SNART LIVET AV MIG


RSS 2.0