29 november!

Det har hänt en del sedan jag skrev sist.

Jag har träffat P en dag, vi var på ett möte om fetter. Väldigt intressant.
Min kusin M var hos mig förra lördagen, vi tittade på två filmer och snacade en massa. Sen stannade hon över natten.
Jag har träffat A en del bla i fredags vi åt middag från Kina restaurangen och så tittade vi på Idol. Innan på dagen träffade jag V över en mysig fika på Espresso House.  Jag har varit i Malmö och träffat Ross och passade på att shoppa lite på H&M. Jag har också träffat D några gånger. Jag åt frukost med mamma och A i lördags morse. Hjälpte henne sedan att ta ner lite jul saker från vinden. Fick också två vinter jackor av henne.

I fredags hjälpte pappa mig att ta fram jul stjärnorna och ljustackanra som vi sedan satta upp.

I går så tvättade jag staädade jag som vanligt. Öppnade en 1: advent present som jag fick av mamma (i den var det en modern julgrans kula. Den var jättevacker). Tände också första ljuset i min advents ljustacke. Gick en runda på julskyltningen. Men inte lika mysig som de andra åren. Mindre folk, och de spelade knappt någon jul mysig. Så det var tummen ner. Åkte sedan till Trelleborg och lå över där tills i dag. Kom hem i eftermiddags, så i dag har jag inte gjort så mycket.


16 november!

Tiden bara springer i väg, men det är väl ett bevis på att man har roligt under tiden? Eller?
Jag har inte gjort så mycket sedan sist. Träffat mina vänner, träffat mina föräldrar och bara varit.

Sis är fortfarande i Thailand där hon är sambo med sin pojkvän och hon jobar fortfarande som bartender. Varken hon eller jag vet när hon kommer hem. Men det blir i alla fall inte detta året. Tidigast nästa men helt säker är jag ändå inte. Det lär så fall bara vara på besök. Känns jobbigt att inte ha henne så nära mig men jag har vant mig och jag är glad för hennes skull.

7 oktober

Jag har slutat på WiLLY:S då det bara fanns möjlighet till mer praktik men det är ju inget jag vill ha efter så långtid där. Så jag håller på att leta efter något nytt men det är inte lätt.

Jag har varit ute och gått en hel del bla mamma, D, P och i bland helt själv. Riktigt skönt väder fast att det är höst. Trodde inte att jag skulle sitta här och säga det då jag egentligen bara är en sommar människa men men saker kan ju förändras.
Var och kollade på SAW 7 i 3D med A på premiären den 29/10. Sjukt jävla bra film, men i försig så är alla SAW filmerna det. Innan på dagen så hade jag varit och vaxat mina bryn, färgat mina bryn och fransar. Så nice! Åt sedan middag med A innan det var dax att köra till bion. Efter det lämnade A av mig på en förfest för jag och D skulle till BarABar. Riktigt kul hade jag. På onsdagen så frägade jag mitt hår till koppar. Är riktigt nöjd med det. Trivs jättebra i färgen. Förra lördagen var jag inne i Malmö för att träffa J. Så vi gick en runda på stan. Tog en fika på Espresso House. Sen följde jag med henne hem. Riktigt kul att träffas då det var ett bra tag sedan sist. Det får inte gå så lång tid mellan gångerna igen.

Nu i vekcna har jag träffat en del vänner, gått lite promenader och varit på ett möte. Var på kalas i fredags. I dag tvättar och städar jag. Fint väder är det med så jag ska hionna ut en runda med tänkte jag.

 

 

 


Ska jag, ska jag inte...


RSS 2.0