Sol i sinne, brun inne!

Yes nu är det vår. Kanske vågar mig på att säga att det nalkas sommar inom kort. Eller någerlunda snart i alla fall. Men det gillar vi så jag ska ikke klagga po ditta.

I måndags vägde jag mig. JIPPI har gått ner tre KILO på en vecka. Det är fett nice alltså. Så nu har jag gått ner totalt 39 kilo. Det gynnar till tusen =)
I tisdags var jag på två möten och det gick riktigit bra. Onsdags så kommer jag inte direkt i håg vad jag gjorde. Sen i torsdags hälsade jag på mamma och A. Fick låna deras dator och fixade några saker.
I går (fredags) så var jag först på ett möte på morgonen. Gick sedan hem om för att lämna av några saker och sen viare ner till stan. Där träffade jag M ett tag. Sen var det att gå på jakt efter en födelsedagspresent till Vannika. Passade också gå in på Boston för de har total utförsäljning då butiken ska upphöra. Så jag hittade två linnen och en omlott kofta (får vårens sortiment) detta skulle ha kostat 400kr men fick det fö halva priset så det var inte illa. Sen ar det snabbt hem och göra sig i ordning och slå in presenten för kl. 19:00 skulle jag vara på pjamas party hos A. (En flach back till den gamla tiden då vi var små).
Hon bjöd på en riktigt god trerätters middag. Snacks och goda tröstsläckare. Vi spelade roliga spel in på små timmarna. TACK för en riktigt rolig, trevlig och mysig kväll tjejor. Men speciellt värdinnan Vannika. (Kom i säng 02:45 men det var det värt.

I dag gick jag upp tidigt för dels en gå en runda. Passade på att köpa med mig nya bullar hem (var ett tag sedan jag åt det). Väl hemma njöt av de god bullara och gjorde mig i ordning. För klockan 12:00 skulle jag träffa S nere på stan. Vi gick en runda, tog en fika och gick några runder till. Passa på att köpa två bruna/svarta diadem då jag har velat ha det länge. I kväll ska jag ta det lungt framför tv:en tänkte jag. För jag ska upp tidigt och tvätta i morgon, tänkte då passa på att vårstäda lägenheten.

Peace

En tanke

MAN KAN INTE FLY FRÅN SITT ÖDE, ÖDET KOMMER ATT FLY FRÅN OSS


Mitt hjärta svider...

...av många anledningar. Men allt från att den situvation jag befinner mig i ang pengar, livet och de beroende jag har. För fast jag har gjort operationen så tampas jag fortfarande med socker beroendet. Och det är mycket jobbigare än det andra runt operationen som att tänka på vad och hur mycket jag äter. Kan äta exakt allt och samma som innan men bara mycket mindre för jag orkar inte så mycket. Ok det ända jag inte tål eller klarar av är vitt bröd men det är ju inte bra för någon så det är inget jag gråter över. Och nu efter operationen tycker jag till och med om groft bröd.

Sen en annan anledning till att mitt hjärta svider är att jag SAKNAR min underbara syster. Hon åkte till Thailand igen den 19 januari detta året. Hon trivs som fisken i vattnet där nere. Just bor hon i ett hus med några vänner på Koh Samui plus att hon jobbar på ett hotell där hon "raggar kunder". Så nu har hon fått ett ett års visum/jobbvisum. Är så glad för hennes skull att hon följer sina drömmar. Men jag är inte mer än en människa så jag saknar henne så det gör ont. Denna gången vet hon själv inte när hon kommer hem och det gör det ännu jobbigare. I febuari åkte A nere och hälsade på henne och i torsdags så åkte pappa ner ditt och han åker hem nu den 26:e april. Klart att jag önskar att det var jag som åkte ditt till henne, men jag är inte mer än j*vligt glad för deras skul. Jag vet att jag en vacker dag kommer åka ditt och hälsa på henne med. Och är hon inte där just då jag vill åka så får vi ju åka i hopa eller att jag väntar tills hon ska åka ditt igen. För i ca 5 år har jag haft det som mitt dröm resemål. Alltså innan min syster prata om det.

Den 13:e utan att det är fredagen den 13:e

Så jag ska väl vara glad nu. Men hrm kan jag vara glad? När det bara tycks hända jobba saker runt om mig. Eller är jag en sådan person som bara har dålig karma? Jag som trodde mitt liv skulle få en nystart efter min operation: Ok visst har den fått det men jag tycker det mästa har varit dåligt än så länge ok inte viktraset som fortfarande håller i sig och inte heller killar/sexet. Men annars det andra. 
Eller ska jag se det som att EVERYHING HAPPENS FOR A REASON?
Men för vilken anledning då?

Sen har jag tänkt på en annan sak nu när man börjat komma in i dejtinggjunglen. Ja för det måste verkligen kallas DJUGEL med tanke på alla dessa killar. Fan killar är en jävla gåta i sig. Trodde inte att det skulle vara så svårt, men ack vad jag bedrog mig själv. Kan killar bara inte vara så rakryggade att de säger direkt öga mot öga eller i alla fall höra av sig och säga när de inte är intresserad längre. I stället för att gå under jorden och lossa att man inte finns. Jag menar vad har de att förlora på det? Eller är de möss som inte vågar säga sanningen? Eller tror dom inte det "sårar" lika mycket som att höra av sig med sanningen?
-Jag menar man kan ju för fan inte charma alla! Tar hellre sanningen och blir ledsen ett tag än går i ovisshet och är ett plåster. Jag menar livet går ju vidare fast att de berättar sanningen för en.
Vill ju inte höra från någon annan att He is not in to you


AnnandagPåsk

I går hämtade A upp mig vid 11:00 för att sedan köra ut till Ystad Saltsjöbad för att titta på Gynning*2.
Det var dels Carolina Gynnings tavlor, hon hade även gjort några skulpturer sen var det också hennes mammas skulpturer. Tittade inte så mycket på hennes saker utan det blev alla min tid åt Carolinas. Fan vad vackra de var. Hade lätt kunnat köpa alla om jag hade haft ekonomi till det.
Efter det körde vi vidare till EH för att äta men väl där så blev vi sugna på Donkan så vi körde ditt i stället. Var riktigt länge sedan jag åt det. Därefter körde vi till Rusta och ÖB och gick en sväng blev sakerna. Sen hem om till mig så jag kunde hämta och lämna lite saker, sen hem till A. Där vi snackade, tittade på tve och hade allmänt trevligt. Senare på kvällen körde vi och hämtade hennes lillebror som kulle ut men det blev inte så uten vi körde och hyrde en film i stället. Det blev Jennifer`s body en ganska bra thriller/horer film. Dock har jag sätt mycket bättre.

I dag har A och jag varit och hälsat på Myggan. Vr jättekul att träffa dig/er var ju ett bra tag sedan sist. Vi hade nya bullar med oss så vi tog en sen frukost hos henne. Snackade skit och lekte med lillkillen. Sen nu i eftermiddags så¨körde vi till Bo Ohlsson.

Påskdagen!

Kommer inte i håg så mycket av vad som har hänt sist.
Men vet att jag har träffat Vannika en hel del. Kollat på lite film och snackat en hel del. Alltid lika kul. Har också träffat M en del. Sen har jag pimpat mina nagler hos P. Plus att jag har haft andra besök med hahah.
Har varit hos tandläkaren i onsdags och det gick riktigt bra så det gynnar ju.

I fredags så var jag på 35 årsfest, riktigt trevligt. På vägen hem så fick jag påskägg av mamma och A.
I går (Påskafton) var jag på middag hos M och pappa. Åt gott drack gott och även där fick jag ett påskägg. Men med ett nyttet innehåll form av två lotter och en tidning. Sen träffade jag Vannika på kvällen och då fick jag fan i mig ett påsk ägg till. Tack min ängel. Kollade på en halv bra halv skum film.

I dag ska jag tvätta, städa, vattna blommorna och bäda rent i sängen. Sen ska jag, Vannika och två andra kompisar till henne köra ut till Ystad Saltsjöbad för att titta på Gynning *2 konst. Ska bli väldigt intressant och kul att få se Carolinas tavlor på riktigt då jag aldrig gjort det tidigare (bara i tidningar eller i hennes blogg tyvärr). Så äntligen ska det bli av. Gillar henne riktigt mycket som person!

Då var Påsken här

Så GLAD PÅSK till er alla!


RSS 2.0