Solen skiner...

...och jag hoppas på att våren är på väg nu. Vill inte ha mer snö och mörka kvällar. Jag vill ha värme, ljusa kvällar, vår blommor, ljusa färger och fågel kvitter.

I fredags kväll så träffade jag A vi åt middag och kollade på tve. Sen gick vi ut med Nelly vid 20:30 så gick vi till Mariakyrkan för då var det Nattkyrka. Hörde på när Hadriz och hans band spelade btw så var de sjukt bra. Mer skånsk hip hop tack. Därefter så hörde lyssnade vi på en standup komiker. Han hade sina ljusa stunder men lika så sina mörka. Därefter miglade vi lite och tog en fika. En riktig trevlig stund. Hem till A igen och tittade lite till på tve och snackade.

I lördags så träffade jag min kusse M. Gick en runda på stan, blev att vi gick in om Hemmakväll och hyrde SAW 6. Den är riktigt riktigt bra. Och jag blir inte förvånad om det kommer en 7:a med, då den slutar på ett sådant sätt. Därefter gick jag och handlade lite och M in på Espresso House och handlade latte/frapino till oss. Väl hemma började vi se på SAW 5 (då M inte har sett den innan) och därefter 6. På kvällen åt jag mat framför Melodifestivlan och därefter blev det en film så visades på kanal 5.




I dag söndag håller jag på att tvätta. Har även sökt lite jobb. Fixat med papper, vattnat blommorna och gått ut med soporna. Ska snart dammsuga och i kväll blir det film och matlaggning.

Hipp hipp hurra...

...på din STORA dag min underbara syster yster. Du är inte här så jag kan varken krama eller ge dig en födelsedagspresent. Därför tänkte jag att jag kunde ju tillägna ett blogg inlägg till bara dig. Då du just nu är med A i Khos samui och tittar på Timbuktus konser och ja det blir ju det i morgon med.

I dag fyller du 23 år. Tänk du har varit min underbara syster i 23 år. Vad fan skulle jag gjort utan dig?
Visst att vi har bråkat, skrikit och varit sura på varandra. Men detsu mer har vi älskat och kommit närmare varandra. Kan inte beskriva med ord hur glad och lycklig jag är för din skull allt du göra för att dina drömmar ska gå i uppfyllse. Och så glad och lycklig jag är för att jag har dig som min syster. Jag älskar dig för den du är.

Vecka 7

Under veckan som varit har jag inte gjort så mycket.

Träffat A en hel del och vi har alltid lika roligt i hop.
I tisdags så träffade jag J på Espresso House och efter ett tag så kom S, K, H och lite senare så kom M och M. Riktigt trevlig stund blev det där.
Sen har jag en mini lucka fram till fredag för då vet jag att jag var hos A.
I lördags så var jag på middag hos mamma och A. Det blev en middag med hans barn + familj i stället för den 23/12. Vi åt tupp med gott tillbehör åt glass och bär till efterrätt. Vi kollade på Melodifestivalen med och det var ju så pinsamt. Fattar inte vad som har hänt. Men det brukar alltid vara något bra bidrag i varje deltävling. Men detta året har de missat att ta in de bra bidragen och i stället så sattsar de på de dåliga.
I går söndag så var jag, mamma och A hos mormor då hon fyllde år. På kvällen så var jag hos A och snackade, snackade, gick en runda och tittade vi på en sjukt bra film.

I dag har jag tvättat, städat, vattnat blommorna, läs, bakat scones och diskat. Snart blir det dax för middag


Alla <3 dag!

Yes, det stämmer känns som att det var i går som det var den dagen. Och det är exakt fem månader sedan jag blev opererad. Men jag mår så j*vla bra! Fan vad tiden går FORT hinner ju knappt med.

I lördags så kom Carro till mig en gammal god vän. Vi gick en sväng på stan och in om på Hemmakväll för att hyra film. Det blev hela tre stycken som följde med oss hem plus litta candy. Filmerna är:
Morden: En svensk film/tvserie med välkända skådespelare. En riktigt bra film/tvserie som inte är förutsägbar och det gillar jag. Dock var den lite i längsta laget då den varade i ca: 6 timmar. Men det var värt det ändå.


BECK I stormens öga: Var den andra filmen. Också riktigt bra då den inte påminner om de andra BECK filmerna vilket gör att den är mer spännande. Då man inte kan gissa sig till vad som händer.



The ugly truth: Var den tredje och sista filmen. En komedi men dock inte som alla andra. Me like a lot. Gerard Butler spelar sjukt bra i filmen ännu en gång visar han sin bästa sida som han även gjorde i PS I LOVE YOU



Tog en fika på Espresso House innan vi gick hem till mig. Väl hemma så började vi se på Morden och de två andra såg vi i morse då Carro sov över hos mig. Vi lagade thai inspererad mat och snackade en massa. Alltid lika kul att träffa dig. SÅ tack för en underbar helg.
I dag har jag inte gjort så mycket har nästan precis kommit hem från A.


Underbara Lund

Jag och mamma körde till Lund i dag vid 10:30 och det gick hur bra som helst att köra i dagens väder. Förs körde vi inom mitt gammal jobb för jag behövde lite hjälp med några papper. Plus att jag ville prata lite med mina gammla kollegor. Så kul att se er. Därefter körde vi in till stan och gick en runda där. Plus att det blev en lunch på Espresso House. Därefter gick vi tillbaka till bilen för att köra till det möte som jag skulle med min läkare. Var alltså på ett återbesök ang den operationen som jag genom gått för fem månader sedan. Och besöket gick hur bra som helst.
Efter det körde vi till Burlövs centrum där gick vi runt och tittade lite. Därefter körde vi hem, så jag är nästan precis hem kommen.

Denna helg...

...har gått lika snabbt som alla andra helger detta året och förra osv.
I torsdags åkte jag som planerat in till Malmö. Var där inne vid 12:55 och då träffade jag först Becci och King på centralens EH över en lunch. Var jättelänge sen vi sågs så vi hade jättemycket att prata om så vi hade det riktigt trevligt. Runt halv tre så tog jag bussen till Entrè för att sedan träffa A över en fika. Lämnade över sis laptop som hon ska ha med sig till Thailand. Lika kul att träffa dig som alltid var ju såå länge sedan vi träffades. Vi hade lika mycket att snacka om plus att jag önskade henne en trevlig resa mm då hon åker till Thailand i morgon (måndag) för hälsa på syrran i tre veckor. Efter våran fika återgick A till sitt jobb och jag tog bussen in till stan för att träffa Carro (min gammla men underbara vän från gymnasiet). Gick på en liten shopping tur och efter det tog vi en fika. Alltid lika kul att träffa dig! Vi måste bli bättre på att ses så att det inte bli så långt mellan gångerna.
På kvällen kom C förbi och det gick som det gick.

I fredags så träffade jag J. Hur nice som helst. På kvällen gjorde jag inte så mycket. I lördags så träffade jag A på kvällen kollade på en film i hop.
I dag tvättade jag och städade i för/eftermiddags. Sen nu i kväll har jag varit hos A vi tittade på tve, åt middag i hop plus att vi såg två filmer. Sen har hon hjälpt mig att färga min utväxt plus mitt eget hår då det var dassigt i färgen. Tack för hjälpen min underbara Dilla

Drar till Malmö

Japp om några timmar gör jag det för att göra en massa ärenden.
Men först ska jag upp med tuppen för att ta mig till FS där jag ska gymma ca 1½ timme tänkte jag. Sen hem och göra mig i ordning och ringa några samtal innan jag tar tåget in till Malmö.
Då ska jag först träffa en helt underbar vän på centralen som är nere från Stockholm i några dagar. Shit var så länge sen vi sågs att jag inte kommer i håg när det var sist. Längtar verkligen tills i morgon. Efter det ska jag ta mig till Entrè där jag ska möta upp en annan vän (som egentligen är min syrras) men hon är så underbar att vi är vänner med. Vi ska sen luncha innan hon åker till Thailand för att hälsa på min SYSTER. Därefter så är det lite flammrigt. Då jag kanske ska träffar en annan kompis men det är inte boka än. Plus att det kanske blir så att jag kommer åka hem till C eller om han följer med mig hem. Så det ska bli intressant och se hur kvällen slutar.

RSS 2.0