Fredagsmys!

Ska försöka bli bätte på detta men just nu så prioterar jag annat i mitt liv.

Lördags i förra veckan åkte jag och D in till Malmö tidigt. Åkte direkt till salongen där sis jobbar. För att D skulle få hennes hår fixat. Sis hann med att klippa till min lugg (så nu ser det bättre ut). Så gick vi in om BK för köpa lite mat därefter så åkte vi hem. D kom till mig igen senare på kvällen och då gick vi till Sushinu och åt middag, sen tog vi en latte på EH.

I söndags gick jag hem till A och snackade plus att vi kollade på film.
I måndags så vägde jag mig så nu är det MINUS 23 kilo. Så j*vla nice. Åkte till Malmö och lunchade med Sebbe på Gökboet. De har så sjukt god mat där. Efter det gjorde jag lite ärenden köpte bla en ny tröja, en ny bok och en ny pafrym och så handlade jag. På kvällen gick jag hem till A.
I tisdags så träffade jag mamma, bjöd henne på fika. Sen gick vi en runda och efter det hem till henne. Där skrev Jag på lite på mitt CV. Cyklade sedan sedan och handla och hem för att äta middag och kolla på tv.
I onsdags så träffade jag S och sen gick jag till D. Vi åt middag i hop och kollade på film.
I tosdags så träffade jag P som jag lunchade med och sen fixa hon en trasig nagel till mig =) På kvällen åt jag middag med A och så hade vi The Hills have eyes maraton. (så sjukt bra filmer)

I dag fredag har jag sovit ut och snackat med pappa plus att jag har kollat på en film samtidigt som jag åt frulle.
Gjorde mig sedan i ordning. Cykla ner på stan och handlade mat, lämna filmer och köpte en latte. Sen hem till A för att ha fredagsmys med god mat, film och snacks. Stannar här i natt för (mammi är på konser).

I morgon händer det grejor


Då var man långhårig!

I mondags tog jag först en frukost med M. Sen var jag hos P och fixade till mina tum nagler. Därefter så cyklade jag hem och väntade på att sis skulle komma och fixa mitt hår. Men hon döck ju inte upp fören vid 17:00 som tur var så höll A mig sällskap hela kvällen. Sis började att färga min utväxt, därefter började hon sätta i håret. Det är tre olika färger svart, mörkbrun och typ mellan brun. När allt va i satt så klippte hon givetvis in det. Så sjukt snyggt det blev och jag är super nöjd. Jag bjöd sis på Kinamat.

I tisdags så kommer jag inte i håg vad jag gjorde på dagen. Men på kvällen så bjöd pappa mig och sis på mat (sjukt jävla gott var det). Därefter så träffade jag D hela kvällen.

I går så träffade jag D sedan på kvällen träffade jag A över två filmer.

I dag har jag varit ute och gott med mamma

I dag blir jag långhårig!

DÅ VAR DET MINUS 22 KILO!!!!!

I veckan har det inte hänt så mycket. Jag har varit i Malmö och träffat några vänner. Dels en vän som jag inte träffat på två år. Så sjukt kul att se dig igen. Har varit hos A och snackat en massa och kollat på film.

I dag kommer min sis och hon ska fixa mitt hår. Dels färga utväxten men också sätta i extencions

 


Minust 20 kilo & veckan som gott

Ja, ni läser rätt nu är det MINUS 20 KILO och f*n vad jag är glad för det. Känns så skönt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Är enormt lycklig just nu.

I måndags så var jag en runda på stan och så träffade jag A som har flyttat hem igen. Vi snackade en massa och kollade på en film (fast att det tog ett tag innan vi hittade allt). En helt underbar lägenhet du har.
Tisdags träffade jag A igen, hon bjöd på en riktigt god middag och så såg vi två filmer.
I onsdags så träffade jag D.
I torsdags så fick jag först massage på eftermiddagen därefter lagade jag mina tumnagler. Gick en runda på stan sen hem till A. Vi tog en kvällsfika, snackade och titta på film.
I går så gjorde jag inte så mycket på dagen sen på kvällen var det trerätters hos farmor. D och P kom över på kvällen.
I dag var jag inne i Malmö och avfärgade mitt här och färgade min botten. Det har blivit riktigt långt så nu är det snart dax för insättningen av hår.

 


Stockholm

I onsdags kväll tog jag flyget till Stockholm för att träffa mina kusiner. Väl framme kom min farbror opch hämtade mig. Efter drygt 20 minuter så var vi hemma och då tog vi en ficka, snackade lite och så instalerade jag mig i mitt rum.
På torsdagenåkte jag och min kusin in till Stockholm. Där mötte vi upp en kär vän till mig så vi passade på att luncha i hop på Frenco. Därefter så fortsatte jag och min kusin att gå i stan medans min vän åkte hem.
Resten av dagen så gjorde vi inte så mycket mer än att vi kollade på en sjukt dålig film.
Fredagen gick jag en runda i skogen med min farbror. Gjorde mig sedan i ordning och gick till Tyresö Centrum. Hittade en miffinsburk och en krona som man kan ha värmeljus i. Så de fick följa med mig hem. Plus att jag tog en kaffe på Espresso House.
I lördags gick vi upp tidigt för att åka inte till Riskdagshuset och gå på en rund vandring där. Ganska trevligt! Där mötte vi också upp pappa och M som skulle sova hos oss den sista natten inna hemfärd. Efter rundvandringen tog vi en fika i Gamla stan (sååå sjukt mysigt). När vi sen kommit hem igen så kollade vi på bilder från bla Budapest och annat. Sen var det dax att laga trerätters middagen så vi blev bjudna på kvällen.
I går så packade jag det sista i med jag skulle åka hem på kvällen. Mamma hämtade mig på Sturup. När jag kom hem cyklade jag en runda, åt lite, packade upp väskan och så tittade jag på en fim innan jag gick o la mig.

I dag har jag varit uppe med tuppen för jag passar på att tvätta. Har också dammsugit och vattnat blommorna.

RSS 2.0