Gott Nytt År

Det blev ändrade planer i dag.

Först ska jag till farmor för hon fyller år. Och innan dess ska jag ha hunnit göra mig i ordning och köpt en present till henne från mig och sis. Saken är den att vi vet INTE alls vad vi ska köpa.

Efter att jg har varit där så ska jag träffa, vi ska fira in det nya året i hopa.


Inte kul alls!

Jag mår inte alls bra! Har fått jätteont i halsen så jag att jag kanppt kan prata eller svälja. Sjukt jobbigt då man behöver det och ännu värre är det då jag ska svälja min mat, går tp inte alls. Sen till råga på allt så har jag röda veckan och den är inte smärt fri den heller. Varför ska ALLT komma samtidigt?

Nu är jag nyklippt och ny färgad. Nu är håret riktigt kort (som jag gillar att ha det), ögonbrynen är färgade åt det svarta hållet och håret är mörkt mörkt brunt men ljusbrunt vid luggen. Super nöjd med hela alltet. Du är gym sis. Vad jag kommer att sakna dig då du ska åka om ca: en vecka.

Gott slut...

Vet att jag har skrivit det innan med, men vad tiden går fort. Hinner ju inte blicka innan det är en ny dag. Så är det nyårsafton i morgon. Kändes som det var i går nästan.


I går var jag på jobbet det gick rikigt bra för mig. Gud vad det ringde hela tiden. Trodde att det skulle vara döt hela dagen men shi fick jag. Skönt att jag hade fel, så vi fick något att göra.
Efter jobbet cyklade jag först ch handlade mat till mig och A= Ps barn. Medans vi åt middagen spelade vi spel och kollade på en film. Så rolig den var! Sen var det dax att sova.






-I pimpt my nails at Paula`s place!

Som sagt jag var på Burlövs C mamma och A i dag. Blev hämtad lite över nio så vi var där runt tio. Vissade sig att affärerna inte öppnade fören vid elva så tog en snabb visit i mataffären. Och sedan tog vi  en frukost på EH.
-Så mysigt det var!

Då klockan slagit 11:00 så började vi rör på oss mitt Zizi som var mitt och mammas mål *tihi*
Där hittade jag en lilla tröja på rea och ett par svarta leggings. Hittade en svart klänning som jag också ville ha men tyvärr så satt den inte snyggt =(
Därefter bar det av in till självast Malmö så vi pakerade på Triagelen. Så inne på deras Glitter hittade jag hitade ett halsband, en ring och tre ringar som sitter i hop. Jag skildes sedan från mamma och A för jag skulle hem igen med 14:15 tåget. Så jag tog bussen till Gustaf. Gick in på Kap Ahl och hittade underkläder, gick vidare till Indiska och hittade två svart/gråa tabletter med silver tråd.
-Så snygga dom är!

Gick vidare till Zara där jag hittade sjukt snygga skor. Så det blev ett par GULDIGA lofers på rea. Super nöjd till tusen.
Tog sedan en lunch med mig som jag åt på tåget hem. Gick direkt till Paula`s place för att ge mina nagler ett lyft. Alla medel är ju tillåtna så varför ska jag inte kunna hacka på den trenden? Ja, dom blev så pimpiga att de glittrar i åtta veckor framöver.

-Tack så mycket! Vad var det vi sa att du är en ängel med rosa vingar väl?


Gick hem och hämtade min STORA packning hos pappi för att sedan gå till lägenheten (som jag ska vara nu i ett tag). Åt en snabb middag. Sen har vi kollat på film, men vet tyvärr inte vad jag tyckte om den.


Nej nu måste jag sova, ska upp och jobba i morgon.


Peace out


God morgon!

Det gick jättebra att passa Asterix han var så duktig. Vi var ute en timme vid 00:00, sen kl. 09:00 gick vi ut igen.

Efter att jag lämnat Asterix åkte jag vidare till Malmö för att träffa R som är nere i Skåne över julen. Vi fikade på EH med hennes mamma och King. Så söt han är! Tvättade och städade när jag kom hem. Så nu har jag bara rena kläder, sjukt skönt.

Ska snart bli hämtad av mamma och A för batt åka till Burlöv och SHOPPA. Vid 15 så ska mina nagler få sig ett lyft.

Små seg!

Först gick njag upp 06:5 för att hämta tvätt i tvättstugan som hade fått hänga över natten. Vill gärna ha en torr tvätt direkt därför jag gjorde så.
Sov sedan vidare i några timmar till. Gick upp vid 10:30 gjorde mig i ordning sen gick jag ner på stanoch shoppade lite på mellandags rean. Hittade två filmer vara av en ska jag ge bort plus att jag hittade en parfymkartong för halva priset riktigt nice. Tog en god lunch på Snuggles och köpte med mig fika till mig och en kompis. Plus lite grisören till hennes hund.
Så det bar av till Sjöbo hulla för att träffa J vi snacka en massa och fikade framför en film. Nu är jag hundvakt åt hennes underbara hund tills i morgon eftermiddag då jag ska lämna han till Js mamma för hon jobbar då.
Nej nu ska vi gå ut och handla middag


God fortsättning!

Var ett tag sedan nu.


23:e så jobbade jag som vanligt ok, fick sluta en timme tidigare för att åka till mammi. Då vi firade lite jul där. Fick lite julklappar och åt en rikitgt god julmiddag.

I går så var vi hos M och pappi för att fira julafton. Kollade på Kalle Anka och drack glögg (men det är dock inte min favorit) fast att det var årets glögg. Åt en god middag med lite annerlund tillbehör. Sedan öppnade vi våra julklappar fick både stora små och en hel hög. Därefter så åt vi gröt, godis och kakor. När klockan hade slagit mer än 24 så gick jag hem och det var skönt att få komma ut lite då man var buga sprängd.

I dag har jag hälsat på mormor  sen när jag kom hem så började jag tvätta


Vad tiden går fort!

Redan söndag kväll igen. Känns som det var i går det var söndag sist. Dagarna går så fort att jag knappt hinner blicka tycker jag. I dag har jag inte gjort så mycket. Sovet länge och packat i med jag ska vara hos pappi över julen. I eftermiddags så kom A och mötte upp mig så att vi kunde gå en sväng i stan, så att vi kunde shoppa lite. Nu äntligen har jag ALLA mina julklappar klara.
Åkte sedan hem till mig för att fika, kolla på tv och snacka lite.
Har sedan ätit en god middag hos M, packat in en julklapp och kollat på tv.

Chillat inte allt för kul...

...trodde att jag skulle träffa min underbara kompis i dag men tyvärr blev det inte så. Så ja har inte gjort så mycket. Chillat en del, kollat på tv, vattnat blommorna hahah och surfat litta.
Men det ska bli ändring på det i morgon jag lovar

Igen

Var ledig i torsdags för jag skulle på begravning. Den var jättefin men sjukt jobbig. Gjorde inte så mycket efter den mer än att handla och fika. Lagade sedan middag till mig och min "sambo". Måste säga att jag blev super nöjd med maten. kollade på tve och snacka en massa.

Mådde riktigt dåligt i fredags så jag var hemma. A kom och hälsade på mig på kvälln. Så vi åt en god middag samtidigt som ni snackade en massa då vi inte sätts sen i september. Kollade på en film och åt glass senare på kvällen.

I dag vet jag ite vad som händer


Yr i huvudet

Inte många dagar kvar till julafton och jag är stressad som fassen. Finns så mycket jag måste ordna med innan men vet inte vart jag ska börja. men bara att börja från början eller?

Jobbat i dag och det går sjukt bra som vanligt. Ska nu hem och kolla på film och laga något gott till middag

Hur kunde jag missa det?

Japp det stämmer jag missade jordskalvet i morrse. Var till och med ute och cyklade, till bussen. Det var folktumt på gator och torg men ändå hörde eller kände jag INGETTING.

Har varit bra på jobbet och väldigt kul som alltid då jag sitter med P.
När jag kommer hem ska jag åka i väg och handla med mammi plus att jag ska hämta ut ett paket.


Söndag!

Helgen har vait händelserik. Fredags efter jobbet åkte jag direkt hem slappade framför Idol (för en gångs skull). Det var rätt att Kevin vann så grym han är.

Lördags sov jag ganska länge, sen upp och gjorde i ordning. Mamma kom och hämtade mig vid 9:30 så körde vi till Nova Lund och shoppade sedan till Burlöv och shoppade ännu mer där tog vi också en fika mmm vad gott det var. Åkte sedan in till stan för att träffa min sis japp vi shoppade där med.
Sedan hände det en sjuk sak. Han kan inte ha haft något liv. Ni som vill veta fråga mig så berättar jag.
Lämnade av sis och T med deras mat. Mamma och jag körde vidare för att äta och sedan handla lite.

I dag har jag tvätta, diskat, bytat lakan och städat hela lägenheten. Träffat en underbara kompis hemma hos mig över en fika. Gick upp till pappa sedan för att hämta lite post och snacka med han.

Nu ska jag hem

Tutt tutt som P brukar säga

...då var det snart fredag igen. Det är skönt då jag har mycket att göra i helgen ja dels köpa JULKLAPPAR. Men behöver också vila ut då jag känner att jag är trött typ hela tiden. Sen ska jag givetvis träffa några vänner till mig.

Jobbat jobbat jobbat i dag men det har gått brao.
Ska handla efter jobbet så att jag kan laga en lika god middag som i går. Sen tänkte jag faktiskt städa med när jag kommer hem.

Nu är det gjort!

Japp det stämmer för nu är det gjort. Är stämplad för livet med ett W i nacken. Så j*vla nöjd jag är och det kändes knappt så jag är riktigt glad.

Sitter nu på jobbet, shit vad här är varmt håller på att smälta bort! Men men det går väl lika bra för det tycker jag. Det uppskattas att komma ut i kylan då man slutar så att man kan svalka av sig :)

Lovely

Det var helt underbart i går efter jobbet. Blev hämtad utanför jobbet av min kompis för att sedan åka ner till stan och äta middag i hop. Som jag skrev i går blev det SUSHI rikigt gott var det. Därefter gick vi en runda på stan så så tog jag bussen hem. Donade lite i lägenheten samtidigt som jag kollade på CSI, gick och la mig för kvällens skönhetssöm därefter så underbart. Blev dock vekt av en idiot kl. 00:30 i natt, men klicka och somnade vidare.

Har gott bra på jobbet i dag och slutar om 45 minuter för att sedan göra det jag har snackat MASSOR om. Men ska ha det som en hmlis lite till =)


Äntligen sushi!

En av mina underbara vänner hörde av sig i dag och frågade om vi kunde hitta på något i kväll. Klart att jag kan då jag ändå inte ska göra något. Så det blir två flugor i en smäll. Dels kommer vi ju träffas för att snacka en massa men också äte sushi som jag har längtat efter. Blev ju aldrig att jag åt det i förra veckan då det ösregnade när jag slutade. Inte kul att inhandlada det för att sedan bli pissevåt.
Så det blev ett upperligt tillfälle i dag. Tack vännen min


En dag kvar!

Till dagen D med ett stor D så klart. Nu börjar jag bli lite nervös men det kommer säkert gå jättebra. Jag är ju inte direkt ovan om vi säger så. Sitter på jobbet och det går bara bra.
Då jag har slutat ska jag bara hämta min packning sen är det dax att laga mat och kolla på CSI.

En uppdatering!

Efter att jag suttit framför datorn och "fält lite" tårar över att jag var uttråkad. Bestämmde jag mig för att göra mi i ordning och åka in till Malmö för att fika och kolla på lite julklappar. Smsa några vänner om de kunde ses men tyvärr var alla bizz på ett eller annat håll men inte grät jag för det.
Gick först och handlade lite små saker til jobbet i morgon, gick sedan vidare till EH på Hansa. Där drack jag en vanilj latte och mumsa på en pepparkaksmuffins med glasyr på riktigt god är den. Värd att testa!
Där efter så tog jag en sväng over på Åhlens och Lagerhouse för det var dom ända affärerna som fortfarande var öppet då jag hade fikat klart. Hittade tre saker som jag vill HA i julklapp. Plus att jag hittade en julklapp till en helt underbar vän.
Väl hemma så satte jag mig i soffan för att kolla på TV:e nu sitter jag här och ska snart sova.


Uttråkad till max!

Hela helgen har varit lugn som en filbunke. Träffade en kompis efter jobbet i fredags, vi tog en fika därefter åkte vi hem var för sig. I går var jag bara hemma och tog det lungt. Hade inget att göra så shit vad uttråkad jag blev. I dag verkade inte bättre än att det blir samma sak som i går. Men tänkte faktiskt ut och gå om ett tag för att liva upp stämmningen lite.
I morgon blir det jobb igen och då är jag ju utvildad till max pga. denna helg.

4 dagar kvar...

...tills jag ska göra ett konstvärk. Ska bli riktigt nice!
Min arbetsvecka har varit bra, men fy vad trött jag har varit utan att jag vet varför. Har druckit cola, redbull och kaffe utan till någon större hjälp. Hrm inte alls bra.
Efter jobbet så ska jag till Malmö för att fixa mina ögonbryn på Xtreme hair därefter ska jag träffa en kompis.

På lördag eftermiddag ska jag i väg på kalas. Innan och efter vet jag inte alls vad jag ska göra.
Söndag vet jag fortfarande inte vad jag ska göra.


20 dagar kvar...

...till julafton och jag har bara köpt fyra julklappar av 12. I försig så ska jag och sis lägga i hop till våran familj och släkt men ändå. Jag börjar bli något stressad över detta. Inte så långt kvar till dagen med stort D. Varje år säger jag till mig själv att jag ska ha handla klart julklapparna i alla fall till andra veckan i december för att slippa all stress och stressiga människor. Men så blir ALDRIG fallet. Att jag inte lär mig. Men men inte så mycket att göra åt bara gilla läget.

Mamma Mia

Tycker om musikaler och musikaler som har blivit film. Så alltså Mamma Mia i går och den var riktigt bra.
Har inte gjort så mycket mer i veckan än att jobba och tvätta (ja det måste ju också göras).

Den senaste tiden har jag varit så trött, vet inte varför men så är fallet. Vill bara ligga i sängen och sova hela dagarna och inte gå upp alls. Men tyvärr kan man ju inte göra det. Eller?
Är trött nu med, hade kunnat sitta rakt upp och ner för att sova.
Varför????

Sushi...


...är jag rikitgt sugen på i dag. Så jag slutar om 40 minuter då blir det att jag åker in till stan och inhandlar det.
Sen blir det vilo lägge framför tv:en för jag ska först se despret och efter det ska jag se på en film som jag hyrde i helgen.

Vad jag tycker om...

...sommaren, sushi, katter, latte, coca-cola, min syrra, Tylösand, mina föräldrar, jordgubbar, Elle, pasta, algrens bilar, blåbärspaj, grillat, xider, P2, London, Stockholm, Glamour, tatueringar, fransk manikyr, massage i dess former, CSI, Lady gaga, choklad, reklett, fondue, kanelbullar, pengar, mina vänner, bebisar, killar *tihi*, blåt, havet, rött, sms, presenter, levande ljus, shoppa, fika, Espresso House, IKEA, Parlamentet, SAW filmerna, lördagar, tulpaner, gråt, rosor, solrosor, bloggar, Sex and the city, Pilgrim, ZIZZI, juleskum, den 26:e varje månad, ballerina skor, nya bullar

23 dagar kvar till julafton!

Nej jag vill inte, det går alldeles för snabbt att jag inte hinner med.

I helgen har det varit en hel del mys.
I lördags morse så tvätta och storatädade jag. På eftermiddagen kom två vänner till mig på fika. Sen blev det film på kvällen.
I går (söndag) kom mamma över på en brunch, tog sedan en sväng ut i skogen. Därefter var jag på en adventsfika uppe hos mina kusiner. Kelade med deras kattunge (som himla söt). Vi gick sedan på julskyltningen i hop med min pappa. Riktigt trevligt men sjukt mycket folk. Kollade sedan på en rikigt bra film.

I dag är det jobb som gäller och än så länge har det gott bra. Efter jobbet är det invigning här med lite partaj


RSS 2.0