God fortsättning!

Då var äntligen julen förbi detta året med. Visst att det kan vara mysigt när man väl är samlade hela tjocka släkten men det är ändå inget för mig. Har blivit trött på det en hel del. Och till 99% så kommer jag inte vara här nästa år då jag inte pallar denna kyla.

Den 23:e så var jag först hos mamma och A och firade jul med syrran och As barn och barnbarn. Därefter så gick jag till P och firade lite där med hennes familj. Det var riktigt mysigt. På natten när jag kom hem så bakade jag två kakor.
På självaste julafton så gick jag och sis upp tidigt fixade de sista sakerna och gjorde oss i ordning. Sen bar det först av till mormor med en lite fika och därefter en snabbis till morfar. Innan vi skulle bort till M och pappa. Där vi firade våran jul med god mat, dryck och tomte. Har varit riktigt snäll i år då jag fick en del klappar och jag blev jättenöjd med allt. Tack så mycket än en gång.

I går den 25:e var jag uppe tidigt igen. Cyklade och köpte mig en latte därefter in på Hemmakväll till D. Vi bytte julklappar och snackade en massa. Hyrde filmer sen bar det upp till M och pappa igen. På en sjukt god recklett middag med mina kusiner. Vi spelade ett roligt sällskapspel samtidgt som vi snackade.

I dag den 26:e så har jag sovit länge. Varit nere på rean i stan med M, hittade en del saker. Passade på att ta en fika och hämta min cykel innan jag cyklade i väg till ICA och handlade. Nu sitter jag här men ska snart se en film tänkte jag.

Hatar detta väder!

Japp det stämmer tycker verkligen inte om detta väder inte heller denna kalla årstid. Och nej jag tycker inte om julen alls. Det kanske blir bättre sen när jag får egna barn för då kan det bli roligt igen. Men just nu är jag jag i ett "mellanläge! då jag inte gör det. Känns som att det är samma visa år ut och år in. Samma mat som vi äter (tycker inte om julmaten i heller), vi bytar typ pengar med varandra mm mer. Inte det att jag inte tycker om att ge bort presnter/överraskningar till mina nära och kära. Men varför just nu? Kan man inte göra det andra dagar på året i stället?
Och denna frasen borde bytas ut "Hoho finns det några snälla barn"? Nej alla har varit elaka detta året. Och ändå får vi paketer hrm hur går det i hop?



Lussevaka?!

Då var det den 12/12 igen. Känns som det var i går det var dagen innan Lucia. Shit vad tiden går fort hinner knappt siga hej fören det är en ny dag som gryr.

Men i dag är det ännu lördag och det ska firas genom att äta en god middag hos P och A. Och så blir det väl lite tve tittande och en massa snack. Innan i dag har jag varit med P på Härliga hem och hos hennes syster i Malmö. Mycket trevligt.

I måndags var jag och pimpade mina nagler at Paulas plaze och dom blev super fina. I tisdags så träffade jag A på kvällen. I onsdags var jag inne hos sis och plockade, färgade mina bryn och fransar. Blev super nöjd. Så nu är det igen bush längre hahahah. På kvällen träffade jag A. I torsdags hade jag och mamma en heldag i hop. Cyklade hem till henne på morgonen med nya bullar (till frukost). Därefter så åkte vi till Lund och shoppade plus att vi lunchade och fikade med. Sen på kvällen åkte jag hem till A. I går tog jag det bara lungt framför Idol finalen. Och äntligen var det RÄTT PERSON SOM VANN

6:e dec

Lördags i förra veckan så var jag och D inne i Malmö och åt en riktigt god middag på Jensens böfhus. Där efter så såg vi New Moon på bio. En super bra film.
På söndagen tvättaade, putsade fönsterna, dammsög och satte upp julstjärnor/ljuststakar i fönsterna. På kvällen var jag och A på julskyltningen.
Kommer inte i håg vad jag gjorde i måndags. Men i tisdags åkte jag och P först till IKEA därefter åkte vi till Burlövs center. Hittade en fin tunika på Gina Trickot som jag köpte. Kände mig väldigt glad när jag upptäckte att deras kläder passade mig. I onsdags var jag på ams sedan träffade jag A. I torsdags så träffade jag S och P. I fredags morse så pkte jag in till Malmö. På efter middagen så träffade jag P åkte sedan hem till henne på kvällen för att titta på I dol. I lördags så var jag nere i stan och hemma hos mamma för att låna några filmer och lämna några papper. På kvällen var jag hos A och åt middag och kollade på film.
I dag söndag så har jag tvättat och städat hela för och eftermiddag. Gjorde sedan mig i ordning för att cykla hem till mamma för att göra julgodis. Mamma/A bjöd på middag och fika. Så det var trevligt.




RSS 2.0