Mätt o trätt!

Nu är tvätten klar sen många timmar tillbaka.
Så när allt med nytvättade kläder att gör och var färigt så gjorde jag mig i ordning. Gick för att mötta upp mamma så vi kunde gå och hälsa på mormor. Var där ett tag och pratade innan hon ville vila lite. Därefter så följde jag med mamma hem för att hämta min cykel och cyklade vidare och handlade lite. Har sedan suttit på balkongen och läst lite. Har nästan precis ätit en god middag och ett litet choklad till efterrätt. Nu sitter jag här och boggar och väntar på att A ska komma.

Morsdag!

I går så gick jag upp vid 10:00 och gjorde mig i ordning. Sen gick jag ner till grannen vid 11:00 och kom där i från lite efter 12:00. Då cyklade jag ner på stan och köpte mig en latte och en bulle sen vidare in till P och höll henne sällskap fram till vid 17:00. Hem om och lämnade av saker och vidare till mamma och A för att avnjuta en rikitgt god middag. Senare på kvällen kom A och hämtade mig så vi åkte ner på Hemmakväll och hyrde filmen "The chair" (men inte rikitgt så bra som jag trodde att den skulle vara).

I dag tvättar jag (men snart klar skönt) så då ska jag göra mig i ordning. För att sedan träffa både mamma och mormor. I kväll blir det kanske att A kommer över en sista gång. För sen åker hon hem i morgon =(


3 dagar kvar!

Ja nu nalkas det snart och det gillar jag.

Var uppe tidigt i dag. Gjorde mig i ordning och kollade posten. Efter det ringde jag jobbet och pratade lite med dom. Där efter cyklade jag till K som jag skulle va hos 11:15 och det gick bra. Sen vidare till P för hon var tvugen att göra lite nagel lagning till mig. Så nu är de fina igen!
Därefter köpte jag lunch och gick till en annan P och snackade en massa med henne fram tills 16.45 typ.
Har seda ätit en god middag. I kväll var jag på EH och köpte en lattevanilj tak away. Kollat lite på tv och nu sitter jag här. SKa snart se en film som jag har lånat


4 dagar kvar!

Riktigt skönt att det inte är så många dagar kvar tills mötet. Är ju lite små spänd på det, men sjukt förväntansfull.

Mår dock fortfarande dåligt och är väldigt irreterad på saker och ting. Men men de är vissa idioter som inte fattar ett dugg.

Har inte gjort så mycket i dag. Träffat P ett tag. Sen åt jag kina med S och det var mumsigt. Var inne om hos mammi också i dag. Nu i kväll har jag inte gjort så mycket.

Pallar...

...egentligen inte då jag mår väldigt dåligt men känner att jag vill skriva lite ändå. Vadåd besluts ångest.

Dagen har varit kiss kass värdelöst under de flesta timmarna.
Men i eftermiddas då jag fikade med PW på EH så var det rikitgt trevligt och sjukt kul att träffa dig. Tack för i dag <3 vi gick också en runda på stan och snackade ännu mer. Sen hem och äta med pappi. Därefter cyklade jag vidre till PS så vi kunde gå en promenad i det fina vädret medans vi snackade en massor. Sen gick vi hem till henne igen för att dricka te och titta lite på TV:e. Nu sitter jag här och ska snart knyta mig.

Om en vecka...

...så är det dax för det mötet. Så nice det ska bli. Då är det typ halva inne för min del.

Har inte gjort så mycket i dag. Läst boken som jag håller på med. Varit nere om hos D och P. Kollat på en film som inte funkade skit irreterande. Nu sitter jag här men ska snart kolla på tv.

I morgon blir det en fika med en underbar vän.


Se ya

Dagen

Har inte gjort så mycket i dag. Gjorde mig i ordning i morse då jag vaknade. Därefter cykade jag ner på stan och köpte mig en latte på EH & en bagel på Snuggles som frukost som jag åt hos P. Pratade en massa och hjälpte henne med en del saker.
Nu i kväll har jag ätit en god middag gick en runda med mammi efter middagen. Nu har jag bara kollat på tve och suttit här en stund.

Soliga måndag!

Hahah jag är så glad. En bra start på veckan detta allså.
Kollade igenom posten för ett tag sedan och då var där ett brev till mig. Men kände inte igen avsendaren, men fattar att det var från någon/något sjukhus typ.
Så jag öppnade det efter ett tag och där stod det DET JAG VILL HÖRA/LÄSA.
Att på tisdag nästa vecka klockan 08:30 ska jag till Kristianstad på möte ang min operation. Det så j*vla nice sjukt glad. Innebär också att operationen kommer bli av i september-oktober 2009. Då har jag bara väntat i ca ett år. Så det har gått rikitgt snabbt. Så runt jul är jag någerlunda SMAL super.

Blev fint väder till slut!

Japp det stämmer hahah!
Gjorde inte så mycket under dagen i dag. Runt halv sju så kom mina kusiner och min fabror och hämtade Lizzie. Därefter så dammsög jag lägenheten och sedan cyklade jag och handlade lite mat.
Så i kväll har jag kollat lite på tve. Var bla en film som jag såg och lite annat.

I morron så ska jag ringa några samtal om hopp att jag kan få mina pengar från f...kassan snart. Hur ska jag annars klara mig? Så j*vla långtid som två månader kan det inte ta?! Eller ju det har det ju gjort. Men det är fan inte normalt. Fattar inte hur de j*vla människorna tänker. Hade varit dom som hade varit sjukskrivna kan jag slå vad om 1000kr att det ALDRIG hade hänt dom. Så sjukt att man behandlar människor så olika.

Skit väder!

Gick upp ganska tidigt i dag för att jag skulle tvätta (ok jag håller på med det fram till 15:00) så jag är inte riktigt klar än. Har myst och lekt med Lizzie. Nu sitter jag här och är lite uttråkad då vädret inte är som jag ville ha det. Hade ju tänkt cykla en runda men det tänker jag dock inte göra nu då det ösregnar ute.

Uttråkad!

Har typ inte gjort ett skit i dag. Suttit på balkongen med Lizzie sedan har vi myst. Ätit goda nybakta bullar med kantarell creme chees på mmm vad gott. Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska snart göra mig i ordning då jag ska i väg på middag snart.

Klämm dag

Var uppe redan vid 09:00 och gjorde mig i ordning. Läste tidningen och kollade i genom min post. Gjorde sedan mig i ordning för att klockan 10:15 skule jag vara hos k. Det gick väl ok kunde gått bättre, kanske beror det på att jag inte gillar henne så mycket. Hoppas att det blir bättre annars vet jag inte vad jag gör.
Har myst med Lizzie med i dag.

Efter att jag varit hos k cyklade jag och handla frukost och sen in och hålla D sällskap lite. Sen inom mamma och lånade tre filmer av dom och innan jag cyklade hem så handlade jag middag tills i kväll. Bli sallad, pasta och pastasås med macaponeost mmmm så gott (ska ha natchos brevid) siken lyx.

Blixtrar & dynder magiska under...

...är avd som hände i kväll och nu i natt. Det är ju defnitivt inget som jag tycker om men det behövdes verkligen lite regnskurar. Det bästa med det var ju att det var nu i kväll så slapp vi det under dagen. Kan ju hoppas att det blir fint i morgon bitti och hela dagen sen. Men det verkar nog bli så då det är uppehåll och åskan har försvunnit igen.

I kväll har jag ätit en god middag och tittat på en bra film som gick på TV:e nu i kväll. Har även myst med Lizzie (kusinernas katt).

Ska sova nu för har en del saker som jag ska göra i morgon


En röd dag!

I går (onsdag) så gick jag upp tidigt för att ta en lunch nere i stan. Riktigt fint väder så det blev att jag njöt av det till max. Gick in om till P & D och pratade med dom ett bra tag. På kvällen så träffade jag mamma vid torget. Vi gick och beställde kinamat och sedan handlade vi lite på Coop. Väl hemma hos mammi åt vi kinamt med A och snackade därefter tittade vi lite på tv. Jag löst också VR krysset JIPPI inte ofta jag klarar det.

I dag gick jag också upp tidigt. För mina kusiner kom vid 10:00 och lämnade deras katt här. De åker i väg över helgen så jag ska vara kattvakt. Japp samma katt som förra gången. Det går rikitgt bra. Ska snart hoppa in i ducshen.

Jaha...

... då var det inte mycket kvar av maj månad heller. Hinner ju knappt knäppa med fingrarna fören det är en ny dag. Livet springer visst i väg från en.

Tittade på  i går kväll. En rikitgt bra film, bra skådespelare (många kända namn) och välgjord film. En gripande film som är värd att se. 5/5 mölijga utan tvekan.

I dag har jag inte gjort så mycket. Läst och lyssnat på bra musik. Väntar på att A ska komma på besök.

Fakta om mig!

1. Hur gammal är du om fem år?  30

2. Vem var den sista du träffade? Pappa

3. Hur lång är du? 168 (tror jag)

4. Vilken var den senaste film du sett? Déjà vu

5. Vem ringde du sist? Mamma
6. Ditt senaste sms och till vem? Till A. Att hon fick komma hitt och om vi kan ses i morgon (tisdag)?

7. Vad är helgens planer? Kattvakt sen vet jag inte.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på tillfället

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? Lördags

11. Vilken ögonfärg har du? Blåa

12. När vaknade du idag? Hrm 13:00 tror jag

13. Har du någon gång hittat en katt?  Nej

14. Vilken är din favoritplats? I havet på sommaren

15. Vilken plats föredrar du minst? Där det är vinter.

16. Var tror du att du befinner dig om 10 år? Hrm svårt och säga. Men hoppas att jag har barn, man och ett hus.

17. Vad skrämde dig som barn? Spindlar, mörker

18. Vem fick dig att skratta senast? Ballar av stål

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej det tycker jag inte. Men jag äger inga

20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda och

 21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor

22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre

23. Hur många landskap har du bott i? Ett (om man inte räcknar det stället som jag bor på sommaren för då är det två)

24. Har du någon gång spytt på någon? Hahahah ja. På min pappa när jag var liten.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på tillfället men helst barfota.

26. Är du social?  JA

27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry eller Sandwish

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Massa saker som resa, shoppa, spara

29. Tycker du om kinamat? JA

30. Tycker du om kaffe? Absolut

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe, oboy eller juice

32. Sover du på någon särskilld sida? Hahah ja

33. Kan du spela poker? Nej

34. Tycker du om att mysa? Ja, vem gör inte det?!

35. Är du en beroendemännsiska? Ja...

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej

37. Vill du ha barn? Klart

38. Kan du några andra språk än svenska? Ja

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

40. Föredrar du havet eller pool? Havet så klart.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Nöje (allt vd det innebär)

42. Äger du dyra smycken?  Ja, men mer än så kan jag inte avslöja

43. Har du någongång testat narkotika? Nej (inget jag sukta efter)

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En godisbit

45. Vem är den roligaste människa du känner? Hrm det är många det alla är unika.

46. Välj ett ärr på din kropp? VAD ska jag göra med det?

47. Vad har du för ringsignal? Heartless

48. Har du kvar något klädesplagg från du var liten? Inte jag men kanske mamma

49. Flirtar du mycket? Nix

50. Vart togs din profilbild? Hos min sis

51. Kan du byta olja på bilen? Nej

52. Har du fått fortkörningsböter? Nej

53. Vilken var den senaste bok du läste? Om jag kunde drömma

54. Läser du dagstidningen? Ystas Allehanda, Metro och i bland Kvällsposten

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Ja Elle

56. Dansar du i bilen? Eh nej

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Kom i håg lista

59. När var du i kyrkan senast?  Juli 2008 då min kusin konfirmerade sig


Whats new pussycat?

-Japp ni läser rätt. Den låten har jag fått på hjärnan sen jag såg i går. Då Johan Glans sa det i Parlamentet. Mindre kul men vad fassen ska jag göra åt saken?!

I dag sov jag länge för jag hade värska mensvärken inget kul att gå upp då. När jag vaknat andra gången gick jag upp ringde ett samtal medans jag gjorde mig i ordning för dagens händelser.
Cyklade ner på EH och köpte med mig en lunch. Cyklade ner till P och hjälpte henne i butiken medans vi snackade en massa. Köpte med mig lite saker hem som jag ska ha när jag har min filmkväll i dag.
Har nästan precis ätit och diskat klart, så nu ska jag cykla en runda innan CSI börjar.




Over and out


18 maj= måndag!

Går kvällen bjöds givetvis på film. Men också ett litet sent men super kul besök av igen mindre än min underbara vän A. Vi kollade på film efter det flippade vi runder på de olika kanalerna samtidigt som vi pratade en massa.

Nu ska jag sova.


17 maj!

Det innebär att det är Norges national dag i dag. Grattis till vinsten i går i tävlingen ESC.

I dag har det inte hänt så mycket för världen. Gick upp tidigt för att tvätta därefter så dammsög jag lägenheten, diska och vattna blommerna. Det måste ju göras det med. Nu i eftermiddag och jag suttit utte på balkongen (fast att det var mulit) och läst lite. Nu sitter jag här samtidigt som jag håller på att laga lite mat. Det blir lax, pasta, sallad och en klick cremè frache. I kväll blir det Parlamentet följt av filmen Déjà vu. En riktigt bra film på många sätt. Dessutom har jag själv fått Déjà vu vid flera tillfällen.


                     


J*vla väder!

Gick upp föhållande vis tidigt i dag. Gjorde mig i ordning för att sedan gå ner i stan och träffa S. Det regnade ju så vill inte cykla ner för då hade jag ju blivit dygsur. Väl nere i stan så mötte jag upp S. Vi gick en runda i stan och mötte sedan upp mamma så det blev att vi alla tre tog en fika på Espresso House. Det var hur trevligt som helst. Därefter så gick vi en runda i stan igen.
Nu är jag hemma ska äta middag om ett tag. Senare i kväll ska jag till P och äta våffler, titta på tv:e samt snacka en massa

Fredag!

Har inte gjort så mycket i dag. Har sovit länge och läst bok. Sen har jag varit och handlat med m och pappi. Då hämtade jag även ett paket som hade kommit i från H&M. Ska bli spännande och öppna och se vilka saker som kom med denna gången. Väntar som sakt på en hel del nya kläder och skor.

I kväll vet jag inte vad som händer. Men ska snart i väg och köpa mig en latte tänkte jag.

Over and out

Inte mycket

I går torsdag sov jag länge för jag hade världens j*vla mensverk (det är fan inte kul). Det enda som hjälper är att sova bort smärtan.

På kvällen så träffade jag A så vi tog en kvälls fika på EH. Därefter så körde vi och handlade lite och sedan hem till mig för att titta lite på tve och sedan blev det en film och massa snack. Alltid lika kul att träffa dig snäckan.

Nu ska jag sova

Grattis mamma

Har tyvärr igen bild.

Inhalerat sol

I tisdags så träffade jag en helt underbar vän som jag inte träffat på länge. Vi träffades nere i stan och gick först och tog en fika på Snuggles följt av att vi sedan gick en sväng i stan. Därefter så satte vi oss i solen och snackade en massa skit. På kvällen gjorde jag inte så mycket mer än att bla läsa ut den boken jag har pratat om och börjat på uppföljaren.

I går (onsdag) gick jag upp tidigt för att vara mig. Redan 08:30 gjorde mig i ordning för sedan skulle jag träffa mamma klockan 09:00 utanför mig. Vi cyklade ner till Espresso House och satte oss på deras uteservering och åt deras goda frukost. Därefter gick vi i stan och gjorde några ärenden. Följde sedan med mamma för att hälsa på morfar ett tag. Efter det så cyklade vi en runda i skogen/stranden och vårat stopp blev helt plötsligt Jakten där vi åt en jättegod middag och en liten efterrätt. Vi cyklade sedan och hälsade på mormor på sjukan och därefter cyklade vi var och en hem till sig.
Nu i kväll har jag träffat A. Vi har ätit i hop samtidigt som vi kollade på två skräck filmer. Men den ena var bättre än den andra men jag är ändå inte helt nöjda med dom.

Nu ska jag sova

Im glad!

Ok var ska jag börjar någonstans?

Jag är sjukt glad i dag. La mig ganska tidigt men läste innan jag somnade (har bara två kapitel kvar). Vaknade vid 10:30 av mig själv utvilad och pigg. Kollade igenom posten och ringde några samtal. Så nu är min mobil I GÅNG igen och det känns så jävla skönt.
Så fint väder det är i dag. Nu ska jag snart träffa en helt underbar vän.

Min namnsdag i dag!

Japp i dag (måndag) är det min namnsdag. Heter Märta i andra namn ocg det är dagens namn plus ett annat som jag inte har lagt på minnet.
Kvällen bjöd på att telefonsamtal från min underbara mamma och mer läsning (har snart läst ut första boken i serien). Middag som betod av rester men gott var det ändå. Tv:e tittade som var CSI, Ballar av stål och sist men inte mins Sex and the city. Har redan sett typ alla avsnitten men de är så sjukt bra att de tåls att se om och om igen.

Nu är det snart lägg dax då det är en ny dag i morron.

ÄNTLIGEN fick du tummarna ur röven!

Gjorde inte så mycket i går kväll tittade på tve sedan la jag mig för kvällen.

I dag var jag uppe med tuppen. Fick besök i morse då jag behöve lite hjälp med en sak. Därefter ringde jag några samtal och sedan cyklade jag ner på stan och tog en frukost. Körde hem om därefter upp hos dr och fick äntligen mitt papper (så nu hoppas jag mina pengar kommer i mitten/slutet på veckan). Till förs... och lämnade pappret in om på Coop för att handla lite och sedan till poståkeriet för att posta ett brev.
När jag kom hem tvättade jag en kortis, läste lite och ringde ett samtal till som var viktigt.

I kväll blir det lite favorit tve program.

Sol i sinne, brun inne!

Det kan man verkligen säga i dag då vädret har varit rikigt nice.

Vaknade vid 10:50 då klockan ringde. Då var det dax att börja tvätta och det gjorde jag fram till 15:00. Där i mellan har jag donat lite som att dammsuga, vattna de torra blommorna, skrivit in recept i min bok.
När klockan var 15:30 kom min kusin och hämtade mig för att vi skulle kunna ta en fika på EH. Dock ingen plats på deras uteservering så vi satte oss på en av bänkarna vid Stortorget (fikan blev ju billgare så det säger man itne nej till). Vi körde sedan hem var för sig. Väl hemma fortsatte jag att dona lita och nu sitter jag här.
Ska snart titta på Parlamentet följt av filmen som går på trean (då den är bra) och så ska jag äta pastasallad.

Söndag!

Brukar inte gilla söndagar då det inte finns så mycket att göra. Men i dag känner jag att det kommer bli en bra dag. Har saker som jag ska göra med.

Ska tvätta om några timmar. Sen blir det förmodligen en fika med min kusin eller mina kusiner på EH. Kanske att jag kommer hälsa på mamma och A. Beror hur det går med katterna. Nämligen så att dom har tagit hem mormors katter till dom så länge mormor ligger på sjukan. Bara för att de inte ska vara själv så mycket.

I går (lördag) så blev det att jag tog en sväng ner om i stan och satte mig i solen med en tidning och en capputiono mmm så gott och mysigt. Efter ca två timmar i solen så bar det av på min cykel till ICA dels för att handla men också för att hämta mitt bok paket från Bokus, fyra nya böcker som jag kommer börja läsa efter att jag har läst ut "Om jag kunde drömma" och bok nummer två (som jag just i skrivande stund glömt namnet på). Därefter ringde pappa och bjöd hem mig hos dom på grillat med paj till efterrätt.
-Vem kan tacka nej till det? Inte jag i alla fall!

När jag väl kommit hem från en trevlig kväll, så satte jag mig och tittade på TV:e (gick ju en riktigt bra film) varvat med att jag läste min bok.

Nu ska jag snart sova.

9 maj

Och vädret är riktigt soligt och fint. Vet inte helt 100 vad jag ska göra i dag. Men ska göra mig i ordning i alla fall och sen ska jag ut. Ut i det varma fina och fria vädret.

Sol i sinne, brun inne

 Godare latte får man leta länge efter

                            Detta kort är grymt bra och det har jag haft nu ca 4 år.
                                                               


Lördag

Gjorde inte så mycket i går. På eftermiddagen cyklade jag ner till nyöppnade Espesso House och köpte med mig en stor latte vanilj take away. Den var riktigt god var ett tag sedan jag drack en latte där i från. Så snyggt och fint dom har fått där inne. Därefter så gick jag till Saluhallen för att handla middag till kvällen. Efter middagen tittade jag lite på tv nu sitter jag är och ska snart sova. För i morgon är en annan dag.


Fredag!

Får se vad som händer denna dagen då den inte har börjat så bra.
Är fortfarande irreterad på vad som hände i går och fattar inte hur pajaserna tänker. Men det kanske jag aldrig får reda på. Men för fan va mänskliga för jävlen.


Trött för en gångs skull

Netto öppnade i Ystad i mitten på april ute vid Eroupablommer A.

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Tagit på mig myskläder, suttit vid datorn och surfat lite. Lagat mat och kollat på tv. Har satt upp två afficher på dörren med. Kan ni gissa vad det är för några?

Nu kanske det inte dröjer länge till för än jag får hem en kattungen. Har nämligen hittat ett ställe som det förmodligen har nappat hos. Men återkommer mer om det.

Godnatt

Blev ändrade planer...

...i morse då mamma ringde och sa att hon hade fått migrän. Inte alls kul! Så jag blev kvar hemma men gjorde ändå mig i onrdning och gick sedan och vilade en timme till.
När klockan sedan ringde så tog jag min cykel och cyklade i väg till dr. Shit vad människan gör mig arg, ledsen och besviken. Vad är det du inte fattar i min menning?
-JAG BEHÖVER MINA PENGAR!
Men pajasen säger bara allt utom det jag vill höra.

Efter det så cyklade jag ner på stan och tog en frukost och varvade ner. Därefter in på Hemmakväll och pratade med D plus att jag hjälpte henne.

Kom hem vid typ 17:00 så nu har jag tagit på mig myskläderna ringt två samtal. Ska nu värma mat innan jag sätter mig i soffan för att få lite ro.

Uppe med tuppen!

Gick upp i dag när klockan var 07:30. Ska träffa mamma nu klockan 08:30 vi ska äta frukost i hop nere på stan. Så det tar inte så långtid för mig att jag mig i ordning (och ändå bli fin). Ska bara blogga klart sen bär det av in till duschen.

Ska efter frukosten till dr följt av att träffa mamma igen. Vi ska handla på Netto (har inte varit i på vårat här i Ystad) så det ska bli spännande hahaha. Ska också hälsa på mormor som ligger på sjukhuste.

Ang filmen jag såg i natt så var den bra. Handlade om ett barn som var övernaturlig typ ängel/demon. Han viskade till alla som var svaga och sakta men säkert så dödade han dom för att pojken skulle kunna få deras själar. Lite bisarr men ok.

Nej nu ska jag göra mig i ordning.

See ya a don`t wanna be ya


Fortfarande arg!

Var och handlade lite i kväll, mest för att stilla mitt behov.
Har kollat på på tv och läst den bok som jag håller på med. Vet inte om jag sa det innan men det är ju "Om jag kunde drömma". Riktigt bra bok, så bra att jag redan är halvvägs genom den.

Ska snart kolla på den andra filmen som jag fått hem från Lovefilm och det är skräcken Wisper. Berättar sen vad jag tyckte om den.

Har pratat med mamma i telefon med så vi har bokat en del för morgon dagen.
Plus ett annat samtal så förhoppnings vis så ska min telefon (mobil) funka igen senast i början på nästa vecka. Men hoppas att jag har tur med mobilen så att den funkar redan på fredag. Men varför ska jag ha tur??
Förresten fick en Trisslott från Lovefilm i dag och på den vann jag 25kr JIPPI. Ok inte mycket men alltid något då jag ALDRIG vinner eller har sådan tur.

Ännu onsdag!

Jag sov länge i dag. Så nu i eftermiddags så såg jag en skräckfilm som heter Dead birds men den var inte så bra. Har sett betydligt bättre filmer än den. Men men det är sådant som händer.

Får se vad som händer senare i dag. Har ju en film till som jag ska se.

Onsdag!

I går (tisdag) hände det inte så mycket. Ringde en del samtal på dagen. Känns skönt att jag har gjort det nu så har jag fått det å världen. Men det åter står ändå ett samtal. Ser ut som att jag får ringa detta typ varje dag ett tag fram över för att presonen i fråga ska fatta. ATT JAG BEHÖVER MINA PENGAR. För inte kan jag bifoga alla räkningar till dig eller? Just nu är det ditt fel och du är PROBLEMEt ca piss????!!!!

Håller på att läsa boken "Om jag kunde drömma" (ni som inte vet är det då Twilight boken) sjukt bra kan inte släppa taget om den men måste i bland. Följde också med mamma till mormor.

Låter bilden tala för sig själv


Ledsen!

Japp thats me tody!

Har sovit bort nästan hela dagen i dag med. Vad ska jag annars göra om dagarna nu när jag inte har money? Visst har jag gjort lite nytta med som att ringa några ärenden. Men tillslut tar ju det slut. Måtte jag få mina pengar i veckan. Annars vet jag inte vad jag tar mig till. Nu i efter middag var jag och pappa nere om hos farmor. Så vi blev bjudna på mat och efterrätt. Tack för det!

Tom!

Har egentligen inte så mycket att säga mer än att jag hoppas på att denna veckan som kommer blir sjukt bra. Och att JAG FÅR MINA PENGAR, kan inte leva annars.

Har tvättat i dag och städat lite. Givetvis så fick min säng nya lakan. Hade besök av P innan i dag opch det var mycket trevligt. Träffade sedan mamma, följde med henne till mormor och därefter så körde vi och handlade.
Bestämmde att vi ska ses i morgon för att gå en promenad på förmiddagen. Eftermiddagen är det ner om till farmor med pappi.

Nej nu ska jag kolla tv

3 maj= tvätt dag!

Vaknade vid 10:30 då pappi ringde och undrade om vi med hade ström avbrott. Fattade nada så först sa jag nej, men upptäckte efter en stund att det hade vi. Så jag ringde tillbaka och sa det men då hade fan strömmen kommit tillbaka igen. Det var ju tur men god så onödigt att stänga av den så lite eller?

Har nu tvätt tid fram till 15:00, bra så att jag får lite saker rent. Inte mycket tvätt så det är bra. Sen ska jag nog inom mamma eller så tar jag det i veckan. Därefter ska jag träffa P.

Efter mys i tve soffan.

Till A. Ja, maten blev god. Brist på annat så funkar det men inte i längden =)

Efter Babben (var tvugen att se det då Johan Glans var med) och CSI Maimi så såg jag på den tredje filmen som jag hyrde i torsdags. Det var ingen mindre en Twilight, så sjukt BRA film. Trodde inte alls jag skulle gilla den. Men gud så bra den var. Har alltid gillat vanpyr filmer/böcker och kommer göra det så länge jag lever. På minner lite om en bokserie jag läste då jag gick i sexan typ. Att en tjejen människan blir kär/intresserad av killen som är vampyr och att de träffas i skolan. Att det sedan finns elaka vampyrer som vill åt hon tjejen. Och att tjejen sedan vill bli vampyr för att kunna tillbringa all framtid med honom. Ärligt vem vill inte det om man hittar den rätte? Kan säga dig att det vill jag. Kunna leva med den mannen i resten av mitt liv och inte behöva tänka på om vi ska dö och aldrig träffas mer. Så skönt det hade varit om man hade sluppit det. Så finns när där ute Here I am. Come and take me! J*vligt bra storry och väl gjord med bra skådespelare den gynnade helt klart. Rekomenderarden stark. Väntar på spänning på nummer två som går upp bio biograferna 20091120 occ JA jag ska lätt de då. För det blir ju något helt annat på bio fast att vi har biol jud hemma med så är det ju inte det samma.


Så var denna dagen snart slut!

Har inte gjort så mycket i dag. Mina planer sprack i morse, men fick i alla fall lite gjort.
Så jag var nere om en sväng i stan för att lämna två filmer och pratade lite med D.

Körde hem om och hämtade en sak för att sedan cykla vidare till ICA och handla och hämta ut mitt paket från HM. Mycket trevligt och allt var som det skulle och passade med. Så det var super. FÅr snart ett pakt till därifrån, spännande.

Nu håller jag på att laga mat.

Ny dag nya äventyr!

Då var det redan 2 maj. Var blir dagarna av egentligen. Hinner ju inte andas fören det är en ny dag.

Har beställt lite nya kläder och smått och gott på HM precis. Fick reda på att det redan ligger ett paket och väntar på mig. JIPPI säger jag! Lätt att jag ska hämta det nu när jag gjort mig i ordning.

Ska göra litea andra ärenden i dag tänkte jag. I kväll blir det den tredje och sista filmen.

Återkommer

Förbjuden frukt!

Ja, just det! Varför blir man nästan alltid intresserad eller sugen på någon eller något som är förbjudet? Ok vi människor har ju en spärr som säger till att det är förbjudet (men kanske inte alltid). Nu har jag kommit till ett läge där jag kanske kan vara intresserad av en kille som just är en förbjuden frukt. Det känns inte alls bra men där är något som gör så att jag är sjukt sugen på att få veta mer hur det känns med mera.

I kväll såg jag Humörgalan sammarbete med UNICF på tv4, det var riktigt bra och väldigt gripåande i vissa inslag. Så under programmet så bestämde jag mig för att bli fadder till just UNICF 100kr/månad och man kan ju går ur när man vill. Har velat bli det läge men inte fått tummarna ur r*ven men nu så. Är med i WWF genom mitt bankkort så det känns bra.
När den var slut så kollade jag på den andra filmen såm jag hyrde i grå (filmen jag inte kom på namnet på). Det var en sjukt bra skäck vid namn Amusement. Sjukt bra och värd att se.
Nu sitter jag här och har precis pratat med en underbar vän via msn och fått reda på att hon snart kommer ner till oss i Skåneland JIPPI för det. Har kollat lite på HMs hemsida och hittat lite saker som jag ska besälle. Varit inne på Ticknet och kollat upp vad priset ligger på Stand-up show på Öja krog i sommar kostar. Inte så farligt så det ska jag beställa inom kort.


I veckan skickade jag ut alla mina inbjudningskort till min 25års fest i slutet på sensommaren. Det känns bra att dom är ute nu.
JA tacken har redan börjat trilla in till mig så det känns ännu bättre.
Det är som sagt på en lördag på kvällen givetvis detta årets sensommare. Mina närra vänner, släkt och familj har jag bjudet via ett inbjudningskoret i guld. Då temat för kvällen är GULD och givitvis är det kvällens DRESSCODE.
Kommer också synas på duknigen . Närmare kommer jag skriva vad jag själv kommer ha på mig och vad det kommer att bjudas på. Har redan bestämmt allt men vi inte avslöja allt i för väg.

Har en önskelista som kommer upp vid ett senare tillfälle.

Be happy


Du sköna maj!

Måste ju erkänna att du är sjukt välkommen fast att tiden bara springer i väg från mig.

Gick upp rätt sent i dag inte alls bra men men vad ska jag göra åt det när det redan inträffat? Jo att jag ska försöka göra så att det inte händer igen.

Jag vill också ha sol på min balkong. Den sitter i ett sådant läge så att det typ aldrig blir sol på min balkong och det gillar jag inte. Var sugen på att sätta mig där ute och läsa en bok/ tidning med en kopp kaffe som precis blivit klart. Men jag kommer nog sätta mig där ändå men får dock ha en filt på mig annars blir det för kallt.
Vet inte vad som händer i kväll. Hade tänkte göra några ärende i dag men de är för sent nu så det får bli i morgon i stället,

Då var det 1 maj i dag!

Redan maj månad. Du är så VÄLKOMEN, men shit vad tiden går fort. Kändes som det var i går min sis åkte till Thailand men icke så nice det var hela fyra månader sedan. Hon kommer hem om exakt 40 dagar långtar så mycket efter dig.
Vad händer mer i maj? Jo mamma fyller år och en underbar vän till mig kommer ner från Umåe och hälsar på /fan vad jag saknar dig med). Hoppas att jag kommer få mina j*vla pengar och att jag börjar må bättre. Ska vara katt vakt under Kristehimel helgen till mina kusiners katt (samma katt som jag passade innan). Hrm sen får vi se vad mer som kommer att hända i maj månad. Vill köpa mig en katt men hittar ingen alls. Tänkte att det var ett perfekt tillfälle nu när jag är sjukskriven men lite svårt när jag inte hittar någon som passar.
Känner du någon som har kattungar till salu i Skåne? Så hör gärna av er till mig.

Åt kinamat i går kväll det var ett bra tag sedan sist så det var så sjukt gott. Kollade lite på tve följt av skräckfilmen Gag. Riktigt bra film så den kan jag varm rekomendera.


RSS 2.0