Ett tag sedan!

Ännu en nu vecka som börjat.

Har inte gjort så jättemycket sen sist.
Träffat mina underbara vänner över bla en fika. Har också varit ute och festat.
Har träffat mamma en del. Träffat både pappa och farmor.
Tränat lite och varit på stan.


The Time!

Ännu en vecka har gått och känns inte riktigt som man hinner med. men men lika glad är jag väl för det.

I måndags blev det att jag tvättade och städade. Därefter gick jag hem om till P för att prata lite och hämta några filmer som hon lånat av mig. Träffade sedan D.

I tisdags så träffade jag mamma runt kl. 12:00 vid ÖP-torget. Så gick vi en runda på stan. Fick ett prar örhänge och ett par blåa strumpbyxor (likadana som jag tog sönder på nyår). Sen tog vi en god/mysig lunch på Espresso House. På kvällen träffade jag D.

I onsdags så gick jag på bio och tittade på The Tourist, den var riktigt bra. När den var slut träffade jag D hemma hos henne och så tittade vi på film.

I torsdags så var jag och handla med mamma. Sen hem om och gjorde mig i ordning för att träffa mamma igen. Tog en snabb fika sen följde jag med henne på ett ärende.

I fredags träffade jag V över enf rukost. Jättekul att träffa dig då det var ett tag sedan. Var hos P sedan för att hon skulle laga två naglar på mig.

I går lördags så sov jag lite längre. Gjorde mig i ordning för att mamma skulle komma till mig runt 13:00. När hon väl var här färgade jag håret på henne och så pratade vi en massa. Efter färgningen gick vi en runda och tog sedan en fika. Väl hemma igen visade jag lite nya bilder på datorn och efter det började vi laga mat. Blev egen marinerad lax med pasta, ärtor och broccolli sjukt gott. Diskade, tittade på tve efter det. Medans jag också gjorde mig i ordning för utgång. Mamma gick hem och runt 23:15 gick jag till D. Runt 01:00 gick vi vidare till BAR.À.BAR, riktigt kul kväll.

I dag har jag inte gjort så mycket. Sovit och gott en runda.


Du måste sluta söka efter slutet & leta efter en ny början i stället...

I lördags hände det grejer alltså. Gick upp vid 08:45 för att äte frukost och gör mig i ordning. Klockan 09:45 kom P och hämtade mig för tripp till Malmö. Körde mot Old bones tattoo i Malmö (då jag skulle bli gaddad på en dropp in tid). Väl framme blev jag fjärde i kö och fick en tid klockan 16:00. Så vi körde och handlade och sen hem till Ps storasyter & dotter för en mycket trevlig bållefika. Efter drygt två timmar körde vi tillbaka tatuerarna igen då det närmade sig 16:00. Väl där fick jag vänta en stund, medans han gjorde i ordning hans "bås" och kollade så att jag var nöjd med det som skulle gaddas in. Efter 20 minuter satt peace tecknet på min vänstra handled. Och fy sattan vad det gjorde ont. När jag gjorde på högra handleden kändes det knappt men detta kändes. Gjorde tilloch med ont efter åt. Men det var det värt! Detta gick på endas 500 kronor, så jävla nöjd <3
När jag var klar körde vi hem. Väl hemma ducshade jag och bytade om och packa en liten kasse med god drick och beställde sushi. Hämtade upp D vid 19:oo så vi kunde hämta våran mat för att sedan gå hem till henne och äte, dricka, sjunga, ff, snacka och lyssna på musik. Klockan 22:00 gick jag in i dimman som fan =) Runt klockan 00:30 stack vi till BAR. A. BAR, fan vad kul vi hade. Dansa hela tiden, bra musik och ett ragg ;) kunde inte bli bättre.

I dag har jag mått som jag förtjänat. Sovit länge. Träffat D, handlat mat och varit på yoga med D. Yogan var inte riktigt som jag hade tänkt mig men kanske ger det en chans till för att verkligen se om det skulle kunna passa mig.

Vann två gånger i rad...

... då jag och mamma spelade MAXI-YATZY i kväll. Det hör också till saken att jag fick maxi-yatzy två gånger i rad. Jag menar vad är ottsen?

I söndas så tvättade jag och så städade jag.
I måndags gjorde jag inte så mycket. I tisdags så träffade jag D. I onsdag så träffade jag först P hemma hos henne. Hon lagade en nagel till mig och vi pratade massor över en middag. På kvällen träffade jag sedan D.
I går (torsdag) gjorde jag inget på dagen. Men eftermiddagen gick jag först en liten runda. Sen till mamma, vlev bjuden på middag där och fika. Sen spelade vi soms agt Maxi-Yatzy.

I dag (fredag) ska jag först på ett möte på morgonen sen ska jag träffa några vänner.

1/1-2011

GOD FORTSÄTTNING!

I tisdags var jag först hemma hos P för hon skulle laga en av mina nagler och så bjöd jag på en latte. Blev massa prat om allt. Sen träffade jag D. I onsdags träffade jag J, S, K, M, och K över en fika på Espresso House. Riktigt trevligt! Sen gick jag in om på Lindex och bytade en tröja och fyndade ett prar strumpbyxor för en sjukt billig peng. Ner om på Hemmakväll för att hyra tre filmer. På kvällen så träffade jag D över en film hemma hos henne och massa snack. plus att hon fick sin födelsedags present.
I torsdags så träffade jag S och C i stan riktigt trevligt att träffa er.

Sen i går så var jag först hos farmor för att hon fyllde år. Sen hem om och fixa lite saker. Sen hem till mamma för att fira nyår där. Det bjöds på en trerätters middag utan dess like. Gott att drick till och massa snacks efter. Massa prat, lite tve tittande och spel. Sen åkte i upp på vinden runt 00:00 för att titta på alla fyrverkerier. Väl nere i lägenheten skålades med en riktigt god jordgubbs skumpa =)

I dag har jag sovit länge och träffat D över en lunch som innehöll massa prat


RSS 2.0