Money money in the rich mens world...

Löven dom rullar in...


Jag lovar att jag ska bli mycket bättre på att uppdatera här inne. NU är det minus 18 kilo i min vikt nergång. FATTA att jag är sjukt glad. Men jag kan ju säga att det känns sjukt overkligt att jag har gått ner sååå mycket och att jag kommer gå ner ännu mer. För jag är INTE nöjd än!

Sen sist så har jag träffat mina underbara vänner, min syrra och givetvis min familj. Har också hunnit med en del shopping. Har bla köpt ett par nya sneakers och ett par boots (har velat ha det jättelänge och nu äntligen har jag hittat ett par). Har varit på en helt underbar ansiktsbehandling inne i Malmö på LenHud. Trevlig personal, mysigt ställe och en helt underbar behandling. Så det stället kan jag varmt rekomendera.


Under ytan!

Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev. Men jag har inte orkat och så har jag prist på fantasi.
Men tänkte berätta om den dagen som jag har längtat efter i ca: ett år.
Nämligen då jag gjorde min magsäcksoperation.

Det var måndagen den 14 september 2009. Mamma körde mig in till Kristianstad redan vid 06:00 (tror jag det var), för jag skulle vara där till 08:00. Mötte en sköterska på den avdelingen jag skulle vara på. Så jag sa hejdå till mamma. Och gick med henne då hon visade mig runt och till det rum jag skulle sova i övernatten. Sen var det dax för att få en spruta och få en kanyl i min hand. Gick inte så bra blev säkert stucken upp mot  gånger (då mina blodåderer är svåra att hitta). Sen var det bara att vänta på att komma ner till operation. Under tiden så träffade jag läkaren och min nakossköterska. Operationen tog 45 minuter och direkt efter så vaknade jag upp. Låg på uppvaket i två timmar, därefter var det dax att gå upp och gå och andas i ett rör. Det gick bra, gud vad trött jag var. Vi fick ha våra mobiler på, så när jag skulle svara på mina sms jag fått av mina vänner och släkt så somnade jag mellan varje ord. Somnade på mitt första toabesök och framför tven i allrummet. Så den dagen gick jag och lade mig för natten klockan 21:00 vaknade sedan dagen efter klockan 07:00 pigg som en lärka. Vi gjorde oss i ordning för frukosten och för hemfärden. Åt lunch där och pratade med läkaren en sista gång innan vi fick åka hem.

Helt underbart är det nu och jag mår super bra. Har gått ner 16 kilo på fem veckor och mer kommer det att bli. Väger mig en gång i veckan och snart är det dax för en återträff. Kan äta som vanligt nu och det känn skönt. Tränar en timme varje dag och det är så j*vla roligt.

 

 


Jag och mina lister!

Dagens tillstånd: Förutom att jag har fått mina allargi så mår jag sjukt ner.
Dagens borde: Ringa några viktiga samtal
Dagens frisyr: Hästsvans *2
Dagens klädsel: Svarta harem byxor, vitt linne & svart/vit randig kofta. Trä ring och silver örhänge
Dagens materiella vill ha: Ett armband
Dagens nedräkning: En dag tills jag ska träffa en kompis som jag inte träffat på länge
Dagens fundering: Kommer jag någonsin få en pojkvän
Dagens roliga: Har alltid roligt med D
Dagens inspirationskälla: Mamma
Dagens blogg: Hrm alla de jag brukar läsa
Dagens lycka: Att jag minskat ytterligare 2 kilo i vikt. JIPPI
Dagens beroende: Ansiktskräm
Dagens låt: Heartles


Malmö!

I dag har jag varit i Malmö hela dagen. Åkte ditt vid 11:00 och har nästan precis kommit hem.

Träffade förs en gammal arbetskollega på tåget (har inte setts på 2 ½ år). Var jättekul att se dig och hoppas att vi kan ses snart igen.
Sen mötte jag upp min underbara vän vid H&M och där började jag shoppa loss. Blev en tröha/tunika och ett par mysbyxor. Vi gick vidare och kollade i andra affärer men inte fören vi kom in på Stadium så hittade jag nästa guldklipm. Nämligen ett par svarta Adidas sneakers. Så sjukt snygga och det var rea på dom så det var tagit. Sjukt sköna var dom med. Shoppade underkläder på Kappahl vi lunchade ekologisk salad på Barista. Hittade en ring på Glitter och köpte en öron töjare på India. Tog en capputiono med sis och C på Espresso House. Gick sedan vidare till Konsum och handlade innan jag följde med sis hem. Titta på bla på Top Model med henne. Därefter åkte jag hem. Varit inom S för att hämta en nyckel, ska vara kattvakt åt hennes misar i morgon.
Nu sitter jag här

Orka?!

Vet att jag inte skrivit på länge men jag har massa andra saker att ta itu med.

I veckan har jag tränat som vanligt. Passa på nu när det är fint väder igen och det är ju inte lika varmt men det duger. Har fått massage, det behövdes verkligen. Träffat mamma och några av mina vänner.
Har städat och tvättat ok det är sådant som behövs göras men inte så kul.

I morgon bär det av till Malmö för att träffa en helt underbar vän. Var väldigt länge sedan vi sågs så det ska bli riktigt kul. Plus att jag ska träffa sis.

Tiden den bara rinner i väg!

Var ett tag sedan jag skrev, men jag har så mycket annat att göra. Hinner ju knappt med att göra det då tiden/dagarna går så fort nu förtiden.

Sen sist har det inte hänt så mycket mer än att jag har gått ner ett ex antal kilo. Tränat, träffat mina underbara vänner och min älskade familj.

I dag har jag även fått zonterapi som är grymt skönt.
Inom kort så kommer jag åka till Stockholm som en present till mig själv.

RSS 2.0